TDFN-Prison-Break-Revine-Pe-Micile-Ecrane-Cu-Sezonul-5

Trailer Nou PRISON BREAK SEZONUL 5: O Nouă Evadare Fabuloasă

Michael Scofield, este gata să ne arate cum se realizează cea mai mare evadare de până acum, în noul trailer pentru serialul Prison Break.

Serialul revine după finalul exploziv al seriei ce a fost difuzată în 2009, încheindu-se cu un Michael conștient de faptul că are o tumoră pe creier. El se sacrifică pentru a o ajuta pe Sara (Sarah Wayne Calles), să evadeze dintr-o închisoare. Pentru acesta revenire, creatorul seriei, Paul Scheurig, se întoarce ca dirijor general al tuturor episoadelor ce vor aduce înapoi conceptul serialului original. Alături de el, revin aproape toate starurile din show-ul original, pentru o poveste cu totul nouă. Şi evident, pentru o nouă evadare din închisoare.

PRISON BREAK SEZONUL 5: Dominic Purcell, Wentworth Miller Prison Break Sezonul 5: Dominic Purcell, Sarah Wayne CallesPRISON BREAK SEZONUL 5: Wentworth Miller

Prison Break, are un nou sezon cu episoade eveniment exclusiv limitate, ce îi aduce înapoi pe micile ecrane pe cei doi frații înverşunaţi, ce au fost incontestabil, vedetele serialului original. Punctul crucial al acestui lot nou de episoade, pare a fi chiar Michael, care se află închis în Orientul Mijlociu.  Fratele său Lincoln (Dominic Purcell), adună o echipă pentru a-l ajuta să evadeze. Lincoln, este însoţit în această misiune, care este un fel de inversare a primului sezon, de Sucre (Amaury Nolasco), T-Bag (Robert Knepper), și C-Note (Rockmond Dunbar).

În noua serie de evenimente, apar indicii clare ce sugerează că Michael, despre care toată lumea credea anterior că ar fi mort, ar putea fi în viață, într-o închisoare. Lincoln şi Sara (Sarah Wayne Callies), soția lui Michael până când a fost presupus mort, îşi unesc forţele pentru a pune la punct cea mai mare evadare care a existat vreodată, alături de alţi trei evadați notorii, Sucre, T-Bag și C-Not.

TDFN-Prison-Break-Revine-Pe-Micile-Ecrane-Cu-Sezonul-5

Acest trailer cu siguranţă arăta că sezonul 5 al serialului Prison Break, va fi la fel de interesant ca primul şi suntem curioşi să vedem dacă acest nou sezon se va integra în peisajul TV curent. Noile remake-uri, sunt ceva la modă, dar unele seriale, ar fi mai bine lăsate în pace, aşa cum erau în original. Probabil, e cazul şi pentru serialul Prison Break. Rămâne de văzut.

Prison Break, se va lansa cu primul episod pe micile ecrane în 4 Aprilie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.