TDFN: Woody Harrelson Va Fi Mentroul Lui Han-Solo

WOODY HARRELSON Va Fi Mentorul Lui HAN SOLO În Viitorul Spinoff STAR WARS

Distribuţia pentru filmul antologic Star Wars din 2018, vine cu o surpriză: actorul WOODY HARRELSON Va Fi Mentorul Lui HAN SOLO.

Woody Harrelson

Lucasfilm a confirmat ieri că actorul Woody Harrelson, se alătură distribuţiei filmului spinoff Star Wars. Zvonurile de săptămâna trecută spuneau că, filmul încă neintitulat despre tânărul Han Solo, l-ar avut în considerare pe actorul din Hunger Games. Se pare că Woody, a fost alegerea cea mai bună pentru a deţine un rol-cheie în film, ca şi mentorul lui Han Solo. Lucasfilm şi Disney, a vrut un nume mare pentru acest rol special, și înainte de toate, l-au luat în considerare pe Christian Bale.

Regizorii PhilLord și ChrisMiller.
Regizorii PhilLord și ChrisMiller.

Într-o declarație cu privire la distribuţia din film, regizorii Phil Lord și Chris Miller au declarat:
– „Suntem foarte încântaţi să lucrăm cu un artist de profunzimea lui Woody. Capacitatea sa de a găsi atât umor cât și seriozitate în același rol, este cu adevărat unică.”
Alden Ehrenreich, conduce distribuţia filmul ce îl va avea în prim plane pe Han Solo, o versiunea mai tânără a caracterului iconic ce a fost interpretat de Harrison Ford. Iar în timp ce anumite detalii de intrigă producţiei sunt ţinute sub cheie, filmul se spune că se va concentra pe aventurile timpurii ale personajului popular, aventuri ce îl plasează pe Han Solo, cu mult înainte de primul film Star Wars: A New Hope. Până acum , singurul personaj existent despre care știm că va apărea în filmul Han Solo, este Lando Calrissian. Lando urmează să fie jucat de Donald Glover. Din distribuția viitorului film spinoff, mai face parte şi actriţa Emilia Clarke într-un rol ne specificat.

Han Solo: Empire Strikes Back
Han Solo: Empire Strikes Back

Filmările vor începe luna viitoare, şi ar trebui să aflăm mai multe informații despre distribuţia filmului spinoff Star Wars: Han Solo.

Lawrence Kasdan și fiul său Jon Kasdan, au conceput deja scenariul filmului spinoff, dar este încă neclar dacă cei doi regizori ai filmului, a făcut o lucrare după scenariul lor propriu, sau au lăsat şi alți scriitori să contribuie.

Va fi interesant să vedem ce fel de ton va primi filmul. Eforturile anterioare ale celor doi regizori, au fost ferm înrădăcinate în genul comedie. Dar ei au şi talent să injecteze o anumită cantitate surprinzătoare de acţiune, după cum s-a văzut în filme precum 21 Jump Street. Ne imaginăm că echilibrul dintre cele două genuri va ajunge să fie şi în filmul spinoff despre tânărul Han Solo.

Filmul Star Wars despre aventurile din tinereţe ale lui Han Solo, este programat să se lanseze în 2018.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.