avatar-2-jake-sully

Actorul SAM WORTHINGTON Promite Că Filmul AVATAR 2 Va Fi Ceva Ce Nu Ai Mai Văzut

Actorul SAM WORTHINGTON Promite Că Filmul AVATAR 2 Va Fi Ceva Ce Nu Ai Mai Văzut vreodată, o continuare fantastică ce va explora restul planetei Pandora.

Cele patru continuări Avatar, îl vor transforma pe Jake Sully (Sam Worthington), într-un familist.
Regizorul James Cameron, a numit continuările Avatar ca fiind „mai mult decât o sagă de familie despre lupta cu oamenii.”

În Avatar 2, Sully și familia sa de Na’vi, va ajunge să ne arate şi părţile neexplorate ale planetei Pandora, în conformitate cu ce declară Sam Worthington. Actorul a vorbit recent despre acest decalaj de opt ani în poveste și programul de filmare curent. Cu câteva luni în urmă, am auzit zvonuri care sugerează că Jake Sully, devine noul șef al tribului și se căsătorește cu Neytiri (Zoe Saldana), dar familia lor este amenințată de războiul cu oamenii. Vom vedea dacă asta este povestea exactă despre care vorbea regizorul James Cameron. El a declarat anterior, că vom vedea şi alte părţi fantastice ale ecosistemului de pe Pandora. James Cameron, nu e un începător atunci când vine vorba de filmările subacvatice, şi din câte se pare, el ne va arăta câteva din oceanele planetei. În timp ce făcea turul de promovare al filmului The Shack, actorul Sam Worthington a declarat că Avatar 2, este o producţie mult mai mare şi va fi exact așa cum ne-am aștepta să fie: „un film cum nu am mai văzut vreodată”.

Sam Worthington a declarat că este vorba despre un film de familie:
-„‘Continuările se vor filma concomitent. Planul este de a avea ceva timp între ele, dar aceste lucruri sunt întotdeauna ambigue, până când vom începe filmările. Suntem încă stabiliţi să începem filmările în această vară. Totuși, James, încă mai are nevoie de ceva timp pentru a perfecta scenariile. Am citit toate scenariile şi pot să vă spun că sunt fantastice. Jake Sully, explorează Pandora, opt ani mai târziu, împreună cu familia sa.”

Actorul a mai spus că vom avea şi o aventură personală a lui Jake, care va adăuga câteva straturi la scenariul filmului.  El este de fapt acum mai în vârstă și poate puţin mai înțelept. În plus, Sam Worthing, a crescut ca actor în anii de la filmul Avatar, cu roluri în filme cum ar fi The Keeping Room, The Debt, sau Last Night, așa că, experienţa lui îl va ajuta să facă din personajul Jake Sully, un protagonist mai carismatic și mai convingător.

Avatar 2, are stabilită data de lansare pentru 21 Decembrie 2018.
Avatar 3, ar trebui să ajungă în cinema prin 2020, Avatar 4 în 2022, iar Avatar 5, prin 2023.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.