tdfn-ro-han-solo-movie-2018-prima-imagine-oficiala-cu-distributia

Distribuţia Din STAR WARS: HAN SOLO, Apare În Prima Imagine Oficială A Filmului Spinoff

Distribuţia Din STAR WARS: HAN SOLO, Apare În Prima Imagine Oficială A Filmului Spinoff ce este făcută chiar în cabina navei tânărului mercenar, a cărui poveste o va spune.

În timp ce câteva din filmările pentru filmul Star Wars: Han Solo Story, au avut loc în urmă cu câteva săptămâni, producţia principală şi filmările complete pentru filmul încă neintitulat spinoff Star Wars, au început de abia ieri. Iar pentru a marca această ocazie, cei de la Lucasfilm, au prezentat o imagine cu principala distribuție completă. Prima imagine din nava Millennium Falcon cu Alden Ehrenreich, cel ce îl interpretează pe tânărul Han Solo alături de distribuţia pentru rolurile secundare ale filmului.  Cineaştii Phil Lord și Chris Miller, regizează acest incredibil de riscant film Star Wars Story, care își propune să exploreze începutul aventurilor mercenarului iconic Han Solo și ale copilotului sau Chewbacca.

Distribuţia din filmul Star Wars: Han Solo Story

Pentru a susţine povestea, au fost angajaţi actorii Donald Glover în rolul lui Lando Calrissian și Joonas Suotamo în rolul lui Chewbacca, cel care a jucat acest rol şi în The Force Awakens, din cauza problemelor de sănătate ale lui Peter Mayhew. Se pare că acesta, a preluat de acum încolo, pe deplin mantaua rolului Chewbacca. Evident, Woody Harrelson, Emilia Clarke, Thandie Newton, și Phoebe Waller-Bridge, completează distribuţia filmului.

Lawrence şi Jon Kasdan, au scris scenariul filmului Star Wars: Han Solo Story, iar preşedintele companiei Lucasfilm, Kathleen Kennedy, produce alături de Allison Shearmur, Simon Emanuel, și co-producători Kiri Hart, Susan Towner, şi Will Allegra. Lawrence Kasdan și Jason McGatlin, servesc drept producători executivi.

Phil Lord și Chris Miller, lucrează de ceva vreme la acest film, așa că este interesant să vedem că toată lumea este gata să înceapă munca în spatele camerelor de filmat. S-a adunat o echipă de top, care include şi cineastul din Arrival, nominalizatul la Oscar, Bradford Young, designerul producţiei Rogue One: A Star Wars Story, Neil Lamont și editorul premiat cu Oscar, Chris Dickens.

Rogue One, a fost primul fim spinoff al celor de la Lucasfilm, producţia îndrăzneaţă care a încercat să spună o poveste din universul Star Wars pe marele ecran, și a fost un succes masiv. Mizele sunt chiar mai mari cu filmul Han Solo, dat fiind iconografia personajului şi popularitatea mercenarului fermecător, dar dacă cineva poate scoate un film de succes, aceştia sunt cei doi cineaşti Phil Lord și Chris Miller. Au reuşit să strângă o distribuţie unică, şi pe lângă asta, Bradford Young, este unul din cele mai buni cineaștii din ultima vreme.

Star Wars: Han Solo Story

Încă fără un titlu oficial, povestea spinoff din universul Star Wars, despre personajul Han Solo, va ajunge în cinematografe pe 25 Mai, 2018.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.