TDFN-RO-Oscar-2017-Greseala-De-La-Decernarea-Premiilor

Greşeală La Decernarea Premiilor Oscar: Ce S-a Întâmplat De Fapt Pe Scenă

Greşeală La Decernarea Premiilor Oscar: Ce S-a Întâmplat De Fapt Pe Scenă şi de ce a intrat în istorie Gala din 2017, cu cel mai stânjenitor moment din istoria decernării premiilor.

Chiar dacă nu putem comenta favoriţii şi câştigătorii premiilor Oscar pe 2016, un singur lucru e sigur: încurcătura plicurilor de la anunţul Celui Mai Bun Film Al Anului, a făcut ca producţia La La Land, să fie anunţată greşit drept marele câştigător al serii, devenind astfel, cea mai mare gafă din istoria premiilor Oscar.
Luni dimineaţa, organizatorii galei decernării premiilor Oscar, au făcut istorie cu o greşeală majoră care nu ar fi trebuit să se întâmple, mai ales că organizatorii se laudă cu cea mai disciplinată gală existentă. Gafa a fost echivalentul unei situaţii destul de jenante, nu doar pentru zecile de vedete prezente, dar şi pentru organizatorii şi telespectatorii ce urmărea gala în direct. Cei doi actori veterani, care urmau să prezinte premiul serii, Faye Dunaway şi Warren Beatty, au făcut ca echipa ce a lucrat la filmul La La Land, să pară câştigătoare, mai ales că doi dintre producătorii filmului apucaseră deja să-şi rostească discursurile de mulţumire. De fapt, câştigător era filmul Moonlight. Cei de la Los Angeles Times, au investigat situaţia şi au descoperit că în spatele greşelii se află Price Waterhouse Coopers (PwC), compania care administrează numărătoarea voturilor.

Oscar 2017: Reactia Actorilor La Greseala Decernarii Celui Mai Bun Film Oscar 2017: Greseala De La Decernarea Premiilor
Compania care se ocupă de transportul plicurilor şi de înmânarea acestora prezentatorilor, a avut doi reprezentanţi în culisele galei. Plasaţi fiecare la una dintre cele două intrări, ei aveau plicurile cu toţi câştigătorii celor 26 de categorii Oscar. Un plic cu numele actriţei Emma Stone a fost înmânat lui Leonardo DiCaprio, prezentatorul categoriei pentru Cea Mai Bună Actriţă, dar, un plic identic se afla la cealaltă intrare pe scenă. Acesta a fost înmânat lui Faye Dunaway şi lui Warren Beatty, care de fapt urmau să prezinte premiul pentru o cu totul altă categorie.
Dar, între timp compania şi-a cerut scuze organizatorilor galei Oscar:
„PwC îşi asumă întreaga responsabilitate pentru seria de greşeli şi încălcări ale protocoalelor din timpul galei Oscar de seara trecută. Partenerul PwC, Brian Cullinan, a greşit înmânând prezentatorilor Warren Beatty şi Faye Dunaway plicul de rezervă pentru categoria Cea mai bună actriţă în rol principal, în locul plicului pentru Cel mai bun film.” spune mesajul celor de la PwC.
Probabil că o mare de vină o poartă şi cel ce trebuia să prezinte premiul, Warren Beatty, care de fapt, a observat numele actriţei Emma Stone de pe hârtia din plic şi, vizibil contrariat, a lăsat-o pe Faye Dunaway să citească numele filmului, spălându-se pe mâini de responsabilitate.

Gala Premiilor Oscar 2017, a fost gazduita de Jimmy Kimmel
Oricât de spontană ar părea gala decernărilor premiilor Oscar, ea are un scenariu de respectat, o coregrafie perfectă şi repetiţii ce au avut loc timp de luni de zile.
Dacă încă nu ştiai, iată mai jos şi lista câştigătorilor la cea de-a 89-a ediție a premiilor Oscar:

Cel Mai Bun Film:
Moonlight

Cea Mai Bună Actriță În Rol Principal:
Emma Stone

Cel Mai Bun Actor În Rol Principal:
Casey Affleck

Cel Mai Bun actor În Rol Secundar:
Mahershala Ali

Cea Mai Bună Actriță În Rol Secundar:
Viola Davis

Cel Mai Bun Regizor:
Damien Chazelle

Cel Mai Bun Scenariu Adaptat:
Moonlight

Cel Mai Bun Scenariu Original:
Manchester By The Sea

Cea Mai Bună Melodie Originală:
La La Land

Cea Mai Bună Coloană Sonoră:
La La Land

Cea Mai Bună Imagine:
La La Land

Cel Mai Bun film Scurt-metraj:
Sing

Cel Mai Bun Scurt-metraj Documentar:
The White Helmets

Cel Mai Bun Montaj:
Hacksaw Ridge

Cele Mai Bune Efecte Vizuale:
The Jungle Book

Cel Mai Bun design De Producție:
La La Land

Cel Mai Bun Film De Animație:
Zootopia

Cel Mai Bun Scurt-metraj De Animație:
Piper

Cel Mai Bun Film Străin:
The Salesman (Iran)

Cel Mai Bun Mixaj De Sunet:
Hacksaw Ridge

Cea Mai Bună Editare Sonoră:
Arrival

Cel Mai Bun Documentar:
O.J.: Made În America, 13 th

Cele Mai Bune Costume:
Fantastic Beasts And Where To Find Them

Cel Mai Bun Machiaj:
Suicide Squad

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.