tdfn-ro-pirates-of-the-caribbean-5-dead-men-tell-no-tales-primul-trailer-extins

În Noul Trailer Extins PIRATES OF THE CARIBBEAN: Dead Men Tell No Tales Căpitanul Jack Renaşte

În Noul Trailer Extins PIRATES OF THE CARIBBEAN: Dead Men Tell No Tales Căpitanul Jack Renaşte şi se confruntă cu duşmanii neobişnuiţi conduşi de Căpitanul Salazar.

În regia cineaştilor Joachim Rønning și Espen Sandberg, al cincilea film din seria Piraţii Din Caraibe, are un scenariu conceput de Jeff Nathanson (Catch Me If You Can) și îl scoate la suprafaţă din nou pe Căpitanul Jack Sparrow, care este vânat acum de fantoma Căpitanului Salazar (Javier Bardem), ce scapă din Triunghiul Diavolului pentru a se răzbuna . Singura speranță de a scăpa a lui Jack Sparrow, este legendarul Trident A Lui Poseidon. pentru a-l găsi, el cere ajutorul unui astronom (Kaya Scodelario) și al unui tânăr marinar (Brenton Thwaites). Există două lucruri de interes în acest trailer nou.Faptul că Javie Bardem interpretează rolul unui personaj negativ, fapt ce ar putea ridica cumva nivelul celui de al cincilea film Piraţii Din Caraibe 5: Răzbunarea Lui Salazar. Iar al doilea rând, ar trebui să fie Johnny Depp, şi personajul său Jack Sparrow.

Totuşi, nu suntem siguri că publicul nu s-a săturat deja de interpretarea schimonosită a actorului. Johhny, a avut doar roluri lamentabile în ultimele sale filme, care nu prea au avut mare succes.
Probabil, ar mai fi de notat muzica. Utilizarea piesei lui Johnny Cash – “Ain’t No Grave”, este cumva surprinzător de adecvată în acest caz și îi oferă trailerului, o bază ritmică frumoasă, care se regăsește în editare. Cu toate acestea, ne întrebam dacă alegerea acestei melodii, nu are nimic de a face cu popularitatea primului trailer pentru filmul Logan, care utilizat piesa cover după Johnny Cash a celor de la Nine Inch Nails – „Hurt”, pentru a reflecta mai mult tonul pentru audienţă adultă.

Poster Piraţii Din Caraibe 5: Răzbunarea Lui Salazar

În film mai joacă Kevin R. McNally, Golshifteh Farahani, David Wenham, Stephen Graham, și Geoffrey Rush.
Piraţii Din Caraibe 5: Răzbunarea Lui Salazar, aşa cum l-a tradus distribuitorul filmului în România, ajunge în cinematografe pe 26 Mai.


Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.