În Noul Trailer Pentru Filmul COLOSSAL Anne Hathaway Distruge Un Oraş Întreg

În Noul Trailer Pentru Filmul COLOSSAL Anne Hathaway Distruge Un Oraş Întreg, oferindu-ne primele imagini din filmul unic al regizorului Nacho Vigalando.

Filmul Colossal, o are pe Anne Hathaway, in rolul lui Gloria, o tanare femeie a cărei viață este în deriva, datorită unei serii de alegeri nu prea inspirate si a bauturii. Atunci când ea își pierde slujba și este data afară din apartament, Gloria trebuie să se mute în orașul natal, unde se reîntâlnește cu un prieten din copilarie (Jason Sudeikis), alaturi de care se trzeste din nou ca intra în tiparele ei distructive. În același timp, un Kaiju gigant, apare în Soeul, Coreea de Sud, un Kaiju ce distruge totul în calea sa. Gloria, începe să realizeze că împărtășește o legătură psihică cu monstrul și comportamentul ei nechibzuit, amenință să distrugă mai mult decât relațiile ei.

Colossal, a avut premiera la Festivalul Internațional de Film de la Toronto, si din cate spun criticii, acest nou trailer continuă să vândă filmul într-un mod minunat, fără a distruge unele din celelalte aspecte ale poveștii. Adevărul este că, Colossal, este filmul ce aduce mult mai mult decât o femeie ce controlează un Kaiju. Colossal, este acel film distractiv, la care vei ramane uimit si implicat in poveste. Asa ca, suntem bucurosi ca cei de la Neon, promoveaza filmul pentru ceea ce este el, o foarte amuzanta poveste.

Colossal Poster
În film mai joaca Tim Blake Nelson, Dan Stevens, și Austin Stowell.
Colossal, ajunge în cinematografe pe 7 Aprilie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.