MEL GIBSON Va Juca În Comedia DADDY’S HOME 2 Alături De Mark Wahlberg Şi Will Ferrell

MEL GIBSON Va Juca În Comedia DADDY’S HOME 2 Alături De Mark Wahlberg Şi Will Ferrell, iar alături de ei, îl vom vedea şi pe veteranul John Lithgow.

Daddy’s Home, a fost un succes neașteptat pentru cei de la Paramount. Filmul a avut încasări de peste 240 milioane $ la nivel mondial. O chestie destul de impresionantă, considerând că filmul a fost în competiție cu Star Wars: The Force Awakens. Cei de la Paramount şi-au anunțat planurile pentru o continuare în aprilie anul trecut, iar acum se pare că planurile sunt în mișcare. Daddy’s Home 2, este acum stabilit să ajungă în cinematografe pe 10 noiembrie. Iar în afară de data de 3 Noiembrie, când se lansează Thor: Ragnarok și pe 17 Noiembrie, Justice League, comedia pare să nu aibă în acest an, nici o competiţie majoră. În cazul în care primul film a fost în măsură să facă faţă unei mega producţii ca Star Wars, atunci sequel-ul ar trebui să o ducă bine.

Will Ferrell si Mark Wahlberg in Daddy's Home
Ceea ce este mai surprinzător este faptul că Hollywood-ul a decis că oamenii sunt dispuși să-l vadă pe Mel Gibson într-o comedie blockbuster. Recenta sa nominalizare pentru Cel mai bun regizor pentru filmul Hacksaw Ridge, se pare că a funcţionat înspre binele carierei sale. Astfel încât Mel Gibson, împreună cu mult mai puțin controversatul John Lithgow, sunt în tratative să joace în Daddy’s Home 2. Deși nu există nici un indiciu ce rol va juca Mel Gibson și Lithgow, nu ne-ar surprinde, dacă ei se dovedesc a fi părinții personajelor lui Will Ferrell și Mark Wahlberg.

În timp ce nu ne așteptam ca filmul să fie o super comedie de mare succes, această continuare, ar putea avea ceva surprinzător prin apariţia lui Mel Gibson în acest film. Aşteptăm primul trailer cu nerăbdare.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.