TDFN_RO_The_Fate_Of_The_Furious_Trailer_Nou_International

Noul Trailer Internaţional THE FATE OF THE FURIOUS, Este O Incursiune Globală Cu Multă Acţiune

Noul Trailer Internaţional THE FATE OF THE FURIOUS, Este O Incursiune Globală Cu Multă Acţiune, noi explozii masive, maşini modificate şi multe confruntări.

Hai să facem o călătorie în jurul lumii, cu noul trailer internaţional, pentru The Fate Of The Furious.
Cea de a opta tranșă din franciza cu cifră octanică ridicată, unul din cele mai anticipate filme din 2017, împarte familia în moduri neașteptate.  Filmul atrage gaşca de foşti nelegiuiţi, într-o aventură globală ce include locaţii ca Cuba, New York City, şi chiar Antarctica. Având în vedere succesul financiar la nivel mondial și laudele surprinzătoare pentru filmul Furios 7, care a fost ultimul film din franciză pentru regretatul Paul Walker, are sens ca anticiparea pentru filmul cu numărul 8, să fie exagerat de mare.  Extinderea francizei, nu ar trebui să mire pe nimeni, având în vedere ritmul în care cei de la Universal, investesc în continuare milioane de dolari în maşinile şi exploziile ce vor apărea în următoarele filme ale francizei cu cifra octanică ridicată.
F. Gary Gray (Straight Out Of Compton), este regizorul noilor aventuri, iar lucrurile nici că nu puteau arăta mai bine pentru această franciză longevivă de succes. Se zvoneşte de ceva vreme că The Fate Of The Furious (Furious 8), ar fi începutul unei trilogii de acțiune ce va concluziona cu un număr de zece filme.
Dar, faptul că noul film nu are în titlul său un număr, s-ar putea să indice o extindere a francizei şi NU un final.

Totul este pus în balanţă, atunci când Dom, este sedus de partea întunecată. Trecerea lui Dom în afara legii, este un twist dinamic și interesant. Fimul pare să păstreze mizele emoționale ridicate, în timp ce încă îşi menţine rădăcinile. De la mașini superbe, explozii fantastice și multe acte care sfidează fizica.
În The Fate Of The Furious, Dom și Letty sunt în luna de miere iar Brian și Mia s-au retras. Acum că restul echipajului a fost exonerat, echipa a găsit aparent o viață normală. Dar, o femeie misterioasă, îl atrage pe Dom în lumea crimei din care pare că nu poate scăpa. Gaşca se va confrunta cu încercări ce le vor testa legăturile strânse, mai mult ca oricând. De pe malurile Cubei și până pe străzile din New York, forța noastră de elită, va face un zigzag pe tot globul pentru a opri un anarhist ce este gata să declanșeze haosul.

Fate Of The Furious: Fast 8 Poster

În film, mai joacă Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris Bridges „Ludacris”, Nathalie Emmanuel, Elsa Pataky, Kurt Russell, Scott Eastwood, și Helen Mirren.
The Fate Of The Furious, va ajunge în cinematografe pe 14 Aprilie 2017.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.