TDFN_RO_Avengers_Infinity_War_Primul_Clip

Primul Clip Din AVENGERS: INFINITY WAR Dezvăluie Multe Surprize Plăcute

Primul Clip Din AVENGERS: INFINITY WAR Dezvăluie Multe Surprize Plăcute din punctul culminant al întregului Univers Cinematic Marvel, ce va avea o legătură strânsă cu Gardienii Galaxiei.

Ştiam de ceva vreme că filmările pentru Avengers: Infinity War, sunt în curs de desfășurare în Atlanta.
Dar pentru a ne asigura că totul merge bine, cei de la Marvel, au lansat oficial un clip fantastic din spatele camerelor de filmat.
Prima zi de filmare a fost pe 23 Ianuarie, iar în clip îi vom vedea pe Robert Downey Jr., Chris Pratt, și noul Spider-Man, Tom Holland. Ei se pregătesc să filmeze o scenă care pare a fi parte dintr-o secvenţă ce se va desfăşura în spațiu. Robert Downey Jr., remarcă faptul că filmările vor dura aproximativ un an.
Cei de la Marvel, vor filma simultan atât Infinity War cât și continuarea Avengers, care nu are încă un titlu stabilit, astfel încât să nu trebuiască să adune această distribuție masivă, încă odată. Clipul este o campanie de prezentare destul de teribilă. Prezintă unele scurte secvenţe de pe platourile de filmare, noul concept de artă pentru Josh Brolin în rolul lui Thanos, şi câteva cuvinte de la președintele Marvel Studios, Kevin Feige. Ne dau şi câteva detalii despre viitoarele filme şi regizorii Joe şi Anthony Russo, scenariştii Christopher Markus și Stephen McFeely, care ne tachinează cu un eveniment cinematografic, epic.

Avengers: Infinity War este punctul culminant al întregului Univers Cinematic Marvel, așa cum a început el în luna mai a anului 2008, cu lansarea filmului Iron Man 1, și este evenimentul fără precedent a unei serii de filme interconectate. Iar pentru noi, cel mai important lucru este de a vedea cum toate elementele plasate în filmele Marvel, vor ajunge să formeze un eveniment final fantastic.
Știm că toată lumea o să se confrunte cu Thanos. Dar cum se va întâmpla asta, încă nu ştim. Doar ştim că în mod neașteptat, Avengers va lupta împotriva cuiva ce este mai puternic decât orice personaj negativ cu care s-au confruntat până acum.
Şi totuși, vor fi ei complet pregătiţi să-i facă față lui Thanos?!
Thanos, ne-a arătat în filmele anterioare, de este el cel mai bun şi cel mai puternic personajul negativ pe care le-am văzut vreodată, şi în acelaşi timp, personajul negativ cel mai înfricoșător cu care The Avengers se vor confrunta.

Totuşi, ar trebui să ţineţi minte faptul că Avengers: Infinity War, nu va ajunge în cinematografe decât pe 4 Mai, 2018.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.