Vezi_5_Minute_Din_Filmul_Alien_Covenant.

Vezi Cinci Minute Din Prologul Filmului ALIEN COVENANT

Vezi Cinci Minute Din Prologul Filmului ALIEN COVENANT, ce dezvăluie componenţa întregului echipaj al navei aflat la ultima cină înainte de criogenie.

20th Century Fox a lansat un prolog extins pentru filmul SF, Alien: Covenant, 5 minute din film ce ne tachinează cu imagini din continuarea filmului Prometheus a regizorul Ridley Scott. Iar dacă încă nu ştiai, filmul urmărește echipajul navei Covenant, o navă colonie ce descoperă ceea ce ei cred că este un paradis neexplorat. Dar planeta pe care aceştia o consideră paşnică, este de fapt o lume periculoasă, ce are un singur locuitor: androidul David (Michael Fassbender). Acest clip de 5 minute, nu face parte din film,  ci este de fapt chiar o parte a producţiei Alien: Covenant. O bucată de film scurt, ce este regizată de fiul lui Ridley Scott, Luke Scott (Morgan), intitulat Prolog: Ultima Cină. Clipul, ne arată echipajul navei Covenant, la o ultimă cină, înainte de a intra în cryosleep, astfel încât începutul filmului Alien: Covenant, va începe cu trezirea echipajului.

Aceasta este de fapt, un clip destul de elegant, și este un mod interesant de a ne introduce în atmosfera acestui nou film din seria Alien. In timp ce nu dezvăluie imagini prea multe din filmul real. Suntem pentru prima dată introduşi în rândurile echipajului navei, dar mai ales facem cunoştinţă cu androidul Walter, o copie fidelă a lui David din Prometheus. Vedem şi personajul interpretat de James Franco, căpitanul navei, care nu se simte prea bine. Este, de asemenea la fel de palpitant pentru a vedea că Alien: Covenant, introduce primele personaje gay ale francizei, jucate de Demián Bichir şi Nathaniel Dean. Dar mai presus de orice ne bucurăm că o întreagă scenă de cinci minute din film, nu au stricat luni întregi de muncă, înainte de premieră filmul.

Alien: Covenant Poster

În filmul lui Ridley Scott, joacă Katherine Waterston, Billy Crudup, Danny McBride, Demián Bichir, Carmen Ejogo, Amy Seimetz, Jussie Smollett, Callie Hernandez, Nathaniel Dean, Alexander Anglia, Benjamin Rigby, și James Franco.

Alien: Covenant, ajunge în cinematografe pe 19 Mai.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.