tdfn-ro-alienbountyhunter-mark-wahlberg

MARK WAHLBERG Creează Benzile Desenate ALIEN BOUNTY HUNTER Pentru A Deveni Un Film

MARK WAHLBERG Creează Benzile Desenate ALIEN BOUNTY HUNTER Pentru A Deveni Un Film de lung metraj, un SF de actiune ce este încă în curs de dezvoltare.

Am văzut nenumărate filme realizate după subiectele din cărțile de benzi desenate. În aproape toate cazurile, aceste cărți de benzi desenate, au existat independent de adaptarea filmului și s-a întâmplat să primească finanţare pentru un film de lung metraj. Cu toate acestea, au existat unele cazuri în care cărțile de benzi desenate, au fost create cu unicul scop de a primi finanţarea necesară pentru realizarea unui film. Și asta este ceea ce actorul Mark Wahlberg, face acum, pentru că el lucrează la crearea unor benzi desenate ce se vor transpune într-un film de lung metraj.
Bolta Comics, lucrează cu starul din Transformers, Mark Wahlberg și partenerul său Stephen Levinson (Ziua Patrioților, Deepwater Horizon), pentru a crea o carte de benzi desenate intitulată Alien Bounty Hunter, astfel încât aceasta să poată fi transforma în cele din urmă, într-un film. Povestea sună ca a unui thriller de acțiune destul de tipic la început: un vânător de recompense pe nume Ben Madsen, este însărcinat cu capturarea unui fugar. Dar, când el face descoperirea șocantă că ținta sa nu este om, el găsește o întreagă enclavă ce adăposteşte unii din cei mai periculoşi extratereştri de pe Pământ. Există în mod clar o asemănare clară cu Man In Black. Nu există nici un indiciu clar dacă acest lucru este menit să fie un film SF de acțiune sau va conţine şi ceva elemente comice, dar din moment ce acest material este încă în curs de dezvoltare şi este scris de Adrian F. Wassel şi David M. Booher, bazat pe o poveste de Levinson și FJ DeSanto, putem pune pariu că va avea o tentă puţin mai gravă decât Man In Black. Iată câteva dintre primele pagini:


Într-o declarație comună, Mark Wahlberg și Stephen Levinson au spus: „Unele dintre cele mai mari francize de film de astăzi, îşi au originea în benzile desenate. Noi încercăm să ne implicăm în procesul de a spune povestea de la începuturile sale.”
Actorul şi producătorii benzilor desenate, Alien Bounty Hunter, speră ca cineva să cumpăre drepturile francizei, cu scopul de a transforma totul într-un film. O mișcare inteligentă din punct de vedere strategic. Totuşi, unele vocii din industria cinema, spun că acest lucru este o palmă dată celor care lucrează în mediul benzilor desenate.
Aceasta nu este prima dată când benzile desenate au fost folosite ca un titlu să poată fi transformat într-un film. Benzile desenate Cowboys & Aliens, au fost create cu acelaşi scop, cu toate că filmul nu a avut un succes foarte mare. Oblivion, s-a bazat de asemenea pe un roman grafic creat doar pentru crea interes pentru o adaptare cinematografică. Dar, materialul care a inspirat filmul a fost mai mult ca un roman ilustrat, mai degrabă decât o poveste care să se fi spusă pur şi simplu cu panourile de benzi desenate.

Nu există nici o garanție că Alien Bounty Hunter, va deveni de fapt un film, dar combinația de poveste și efecte vizuale, ar putea rezulta într-un film SF, bun. Să nu mai vorbim de implicarea lui Mark Wahlberg, care va garanta faptul că povestea va ajunge în fața unor regizori care ar putea dori să facă acest film.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.