TDFN_RO_Transformers_5_The_Last_Knight_Clip_si_Spot_tv

Noile Spoturi TV TRANSFORMERS: THE LAST KNIGHT Dezvăluie Copii Dinobots Şi O Fetiţă Neînfricată

Noile Spoturi TV TRANSFORMERS: THE LAST KNIGHT Dezvăluie Copii Dinobots Şi O Fetiţă Neînfricată ce va fi o mică forță în lupta feroce împotriva Decepticonilor.

Transformers: The Last Knight ne prezintă unul din personajele tinere ale noului film, interpretată de starul Nickelodeon, Isabela Moner, în primul clip din film. Iar alături de ea, vom vedea şi primii copii Dinobots, într-un spot tv nou. Paramount Pictures, ne oferă o prezentare mai adecvată a personajelor francizei, precum și primele imagini cu nişte copii Dinobots din al cincilea film de acțiune Transformers, regizat de Michael Bay. Noul clip, ne mai tachinează și cu întoarcerea lui Grimlock. În timp ce clipul este menit să fie un fel de piesă de inspiraţie pentru tinerele fete, este clar că personajul tinerei Isabela Moner, va fi o mică forță în lupta feroce din Transformers: The Last Knight. În afară de faptul că, există o mulțime de noi imagini cu adevăraţii Dinobots, care aparent sunt îngrijiţi într-o groapă de gunoi de către personajul lui Mark Wahlberg, vedem şi câţiva din noii Decepticoni, dar şi pe Autobotul simpatic Vespa, cunoscut sub numele de Squeeks. În plus, vedem noi fragmente din confruntarea cruntă dintre Optimus Prime şi Bumblebee, deşi încă nu suntem siguri de ce Optimus Prime lupta împotriva aliaților săi.

Transformers: The Last Knight, spulberă miturile de bază ale francizei Transformers, și redefinește ce înseamnă să fii un erou. Oameni și transformerii, sunt în război, iar Optimus Prime este dispărut. Cheia salvării viitoare, stă în istoria ascunsă a Transformerilor pe Pământ. Salvarea lumii noastre cade pe umerii unei alianțe improbabile: Cade Yeager (Mark Wahlberg), Bondar, lordul englez (Sir Anthony Hopkins) şi un profesor de la Oxford (Laura Haddock).
Vine un moment în viața tuturor când suntem chemaţi să facem lucruri măreţe pentru a face diferenţa.
În Transformers: The Last Knight, cei vânaţi vor deveni eroii. Eroii vor deveni personaje negative.
O singură lume va supraviețui: al lor sau a noastră.

În film mai joacă Laura Haddock, Stanley Tucci, Tyrese Gibson, John Goodman, John Turturro, Josh Duhamel și Jean Dujardin.
Transformers: The Last Knight, ajunge în cinematografe pe 23 Iunie 2017.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.