TDFN_RO_Game_Of_Thrones_Teaser_Sezonul_7

Noul Teaser Trailer Pentru URZEALA TRONURILOR SEZONUL 7 Ne Anunţă Data Premierei

Noul Teaser Trailer Pentru URZEALA TRONURILOR SEZONUL 7 Ne Anunţă Data Premierei şi ne tachinează cu bătălia epică dintre Foc şi Gheață.

Cei de la HBO, au dezvăluit un teaser trailer nou pentru Sezonul 7 al serialului Urzeala Tronurilor şi data premierei.
Serialul fantasy, extrem de popular, a devenit rapid un serial etalon pentru rețelele de televiziune prin cablu, devenind astfel mai puțin un spectacol şi mai mult un eveniment cultural.

Ieri, cei de la HBO, au lansat şi primul poster pentru Sezonul 7, poster ce l-am postat ieri pe pagina noastră de Facebook. Posterul este un indiciu ce ne tachinează cu bătălia epică dintre Foc şi Gheață, dintre dragonii lui Daenerys Targaryen, ce îşi croiesc drum spre Westeros şi armata Regelui Nopţii, ce coboară dincolo de Zid. Mai exact, reinstaurarea Casei Targaryen și a Casei Stark în poziții de putere în Westeros, prin Daenerys și Jon Snow. Acum, cei de la HBO ne reamintesc că iarna a sosit într-adevăr. În ceea ce privește detaliile despre noul sezon, ei bine, suntem încă în întuneric. În sezonul 6, firul narativ al serialului, a depășit povestea din cărțile lui George Martin, astfel încât nu există prea multe detalii. Iar faptul că nimeni nu poate ști ce se v-a întâmpla, le dă regizorilor Dan Weiss și David Benioff, o libertate creativă benefică. Dar, în timp ce materialele de marketing ne tachinează cu o confruntare epică între Foc și Gheață și ascendența Regelui Nopții din nord, mai există şi alte probleme de rezolvat momentan în Westeors.
Daenerys Targaryen: Urzeala Tronurilor Sezonul 7Daenerys Targaryen: Urzeala Tronurilor Sezonul 7Sezonul 6 s-a terminat cu Cersei Lannister stând pe tronul ​​de fier, cu un Jon Snow care îşi consolidează puterea în Nord şi cu Daenerys Targaryen, care navighează în cele din urmă spre Westeros, cu armata ei vastă alături de strategul iscusit Tyrion Lannister și dragoni ei. Așa că avem dragoni maturi care se îndreaptă direct spre continent, unde-i aşteaptă efectiv o furtună cu zăpadă şi un Jon Snow care este pe cale să fie luat cu asalt de zombi de gheață. Oare se întrevede o alianţă puternică?
Urzeala Tronurilor Sezonul 7Oricum ar fi, ne aşteaptă câteva confruntări majore în timp ce toată povestea începe să semene cu adevărat cu un Cântec De Gheață Şi Foc. Un război crunt în care toată lumea va muri. Oricum suntem obişnuiţi cu această temă principală a serialului.
Urzeala Tronurilor Sezonul 7, va avea premiera pe data de 16 Iulie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.