TDFN_RO_Alien_Covenant_Trailer_Creatura_Noua

Noul Trailer ALIEN : COVENANT, Ne Îngrozeşte Cu O Nouă Creatură Xenomorfă

Noul Trailer ALIEN : COVENANT, Ne Îngrozeşte Cu O Nouă Creatură Xenomorfă, şi ne avertizează: Calea Spre Paradis Începe În Iad.

Iată că după ce am văzut întregul prolog al filmului, aici, cei de la 20th Century Fox, au lansat un poster şi un trailer nou pentru filmul de groază extrem de anticipat Alien: Covenant.
Continuare a filmului Prometheus, noul film al regizorului Ridely Scott, urmărește echipajul navei colonie Covenant, ce descoperă ceea ce este probabil un paradis neexplorat.
Într-adevăr, am fost uimiţi de trailerul de debut pentru acest film, iar dacă nu am ştii că a fost regizat de Ridley Scott, am presupune că a fost o continuare a filmului Alien, ce încearcă să refacă premisa originalului. Dar, acest trailer nou, este un pas înainte din toate privințele. Așa cum se evidențiază în noul trailer, aspectul terifiant al filmului subliniază în mod evident, același stil vizual estetic. Un peisaj forestier montan, ce devine noul teren de vânătoare în franciza Alien. Există în aceste cadre noi, un contrast estetic ce seamănă cu Prometheus. Iar ceea ce va fi foarte curios de văzut, este cum va face regizorul Ridley Scott, legătura cu subiectul anterior, dar mai ales cu franciza Alien.

Alien: CovenantAlien: Covenant - ShipAlien: Covenant - Billy Crudup

Aclamatul cineast Ridley Scott, se întoarce la universul pe care el l-a creat cu noul film ALIEN: COVENANT, al doilea capitol dintr-o trilogie prequel, care a început cu PROMETHEUS și care se conectează direct la filmul science-fiction Alien din 1979. Constrânşi să ajungă pe o planetă ce se află de partea cealaltă a galaxiei, echipajul navei colonie Covenant, descoperă ceea ce ei cred că este un paradis neexplorat, dar care este de fapt o lume periculoasă şi întunecata, al cărui unic locuitor este un android „sintetic” pe nume David (Michael Fassbender ), ultimul supravieţuitor al expediţiei Prometheus. După ce descoperă o amenințare dincolo de tot ce şi-au putut imagina, ei trebuie să încerce o evadare chinuitoare.

Poster Nou Alien: Covenant

Filmul, are în distribuţie actori ca Michael Fassbender, Katherine Waterston, Demian Bichir, Danny McBride, Jussie Smollett, Amy Seimetz, Carmen Ejogo, Billy Crudup şi Callie Hernandez.
Alien: Covenant, ajunge în cinematografe pe 19 Mai, 2017.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.