TDFN_RO_The_Fate_Of_The_Furious_Trailer_Extins

Noul Trailer Extins THE FATE OF THE FURIOUS Ne Dezvăluie Jocurile Explozive Ale Familiei

Noul Trailer Extins THE FATE OF THE FURIOUS Ne Dezvăluie Jocurile Explozive Ale Familiei şi ne explică de ce se schimbă regulile.

Superproducţia regizorului F. Gary Gray, The Fate Of The Furious, a lansat un nou trailer extins exploziv!
Şi este un trailer al naibii de bun.
Cea de a opta tranșă din franciza cu cifră octanică ridicată, unul din cele mai anticipate filme din 2017, împarte familia din Fast And Furious, în moduri neașteptate. Filmul atrage gaşca de foşti nelegiuiţi, într-o aventură globală ce include locaţii ca Cuba, New York City, şi chiar Antarctica.
F. Gary Gray (Straight Out Of Compton), este regizorul noilor aventuri, iar lucrurile nici că nu puteau arăta mai bine pentru această franciză longevivă de succes. Se zvoneşte de ceva vreme că The Fate Of The Furious (Furious 8), ar fi începutul unei trilogii de acțiune ce va concluziona cu un număr de zece filme.
Dar, faptul că noul film nu are în titlul său un număr, s-ar putea să indice o extindere a francizei şi NU un final.

Totuşi, așteptam să vedem dacă nu cumva această franciză ajunge la o cotitură, mai ales că pare să rămână fără trucuri în mânecă. Din câte se pare, deocamdată, nu dă nici un semn de încetinire. Iar în ceea ce privește acțiunea în sine, pare să ridice nivelul de periculozitate de fiecare dată. Mașini comandate de la distanţă pe străzi, zeci de căderi din parcări suspendate, Hobbs, care face, ei bine, lucruri pe care numai Hobbs le poate face, un submarin militar şi multe multe explozii. Dar din perspectiva intrigii , există şi unele chestii dubioase. Singurul lucru cu care nu suntem de acord, este parteneriatul cu Shaw (Jason Statham). Mai ales că el tocmai l-a ucis pe Han.
În The Fate Of The Furious, Dom și Letty sunt în luna de miere iar Brian și Mia s-au retras. Acum că restul echipajului a fost exonerat, echipa a găsit aparent o viață normală. Dar, o femeie misterioasă, îl atrage pe Dom în lumea crimei din care pare că nu poate scăpa. Gaşca se va confrunta cu încercări ce le vor testa legăturile strânse, mai mult ca oricând. De pe malurile Cubei și până pe străzile din New York, forța noastră de elită, va face un zigzag pe tot globul pentru a opri un anarhist ce este gata să declanșeze haosul.

The Fate Of The Furious (Furious 8)
În film, mai joacă Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris Bridges „Ludacris”, Nathalie Emmanuel, Elsa Pataky, Kurt Russell, Scott Eastwood, și Helen Mirren.
The Fate Of The Furious, va ajunge în cinematografe pe 14 Aprilie 2017.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.