tdfn-ro-pirates-of-the-caribbean-5-dead-men-tell-no-tales-trailer-extins

Noul Trailer Pentru PIRAŢII DIN CARAIBE 5 Ne Explică De Ce Jack Sparrow Este Un Om Căutat

Noul Trailer Pentru PIRAŢII DIN CARAIBE 5 Ne Explică De Ce Jack Sparrow Este Un Om Căutat şi care este legătura lui din trecut cu Căpitanul Salazar.

Noul trailer, ne explică povestea lui Jack Sparrow, de pe vremea când piratul, era un tânăr adolescent.
Iar dacă în treilerele anterioare nu l-am văzut deloc pe Jack Sparrow (Johnny Depp), o abordare mai cinică ar presupune că publicul s-a cam săturat de interpretarea lui Depp. O teorie mai generoasă ar fi faptul că noul film îl va pune pe Jack Sparrow, din nou în preferinţele publicului. Probabil ăsta este şi motivul pentru care acest nou trailer, oferă mai mult timp dedicat noilor personaje interpretate de Kaya Scodelario și Brenton Thwaites.

Piraţii Din Caraibe 5: Răzbunarea Lui Salazar
Piraţii Din Caraibe 5: Răzbunarea Lui Salazar - Javier Bardem

În regia cineaştilor Joachim Rønning și Espen Sandberg, al cincilea film din seria Piraţii Din Caraibe, are un scenariu conceput de Jeff Nathanson (Catch Me If You Can) și îl scoate la suprafaţă din nou pe Căpitanul Jack Sparrow, care este vânat acum de fantoma Căpitanului Salazar (Javier Bardem), ce scapă din Triunghiul Diavolului pentru a se răzbuna . Singura speranță de a scăpa a lui Jack Sparrow, este legendarul Trident A Lui Poseidon. pentru a-l găsi, el cere ajutorul unui astronom (Kaya Scodelario) și al unui tânăr marinar (Brenton Thwaites).
Javier Bardem interpretează rolul unui personaj negativ, fapt ce ar putea ridica cumva nivelul celui de al cincilea film Piraţii Din Caraibe 5: Răzbunarea Lui Salazar.

Poster Nou PIRATES OF THE CARIBBEAN 5: Dead Men Tell No Tales
În film mai joacă Kevin R. McNally, Golshifteh Farahani, David Wenham, Stephen Graham, și Geoffrey Rush.
Piraţii Din Caraibe 5: Răzbunarea Lui Salazar, aşa cum l-a tradus distribuitorul filmului în România, ajunge în cinematografe pe 26 Mai.


Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.