TDFN_RO_War_For_The_Planet_Of_The_Apes_Trailer

Noul Trailer Pentru WAR FOR THE PLANET OF THE APES Evidenţiază Confruntarea Finală

Noul Trailer Pentru WAR FOR THE PLANET OF THE APES Evidenţiază Confruntarea Finală ce decide viitorul planetei şi soarta ambelor specii.

Continuarea War For The Planet Of The Apes, al treilea film al francizei prequel, ne pune în faţa unei confruntări epice, ce va determina soarta ambelor specii și viitorul planetei noastre. 20th Century Fox, ne oferă noi imagini şi cadre din capitolul cu numărul trei al francizei, povestea războiului dintre oameni și maimuțe, despre care se vorbea la sfârșitul filmului Dawn Of The Planet Of The Apes. De data aceasta Cezar (Andy Serkis), porneşte o campanie de răzbunare împotriva unui Colonel (Woody Harrelson), ce a adunat o adevărată armată de oameni.
Regizorul Matt Reeves, cel care va regiza următorul film Batman, a preluat cârma de la Rupert Wyatt, şi a creat o continuare destul de uimitoare, care se lăsă prinsă în contextul socio-politic, pentru legislaţii ce combat înarmarea.
Iar dacă filmul anterior, a arătat evenimentele ce solidifică decalajul dintre maimuță și încercarea lui Cezar de a trăi în armonie, atunci pe bună dreptate War For The Planet Of The Apes, pare să ne arate confruntarea finală dintre maimuțe și oameni, cu un deznodământ în care ne imaginăm că vom vedea momentul în care maimuțele vor ajunge în vârful lanțului trofic.

War For The Planet Of The ApesWar For The Planet Of The ApesVizual, trailerul arată fantastic și pare să aducă un plus de virtuozitate vizuală, ce ne oferă o paletă vastă pe care nu am văzut încă într-un film cu Maimuțe. Trailerul, reflectă faptul că filmul are loc doi ani mai târziu după evenimentele din filmul precedent. Iar dacă în filmul anterior s-au evitat conflictele directe cu arme, povestea nouă, aduce în prim plan multe arme şi maşinării de tip militar, exact aşa cum trebuie să fie într-un adevărat război.
În Războiul Pentru Planeta Maimuțelor, al treilea capitol al francizei blockbuster, Cezar și maimuțele sale, sunt forțate să intre într-un conflict mortal cu o armată de oameni condusă de un colonel nemilos. După ce maimuțele suferă pierderi inimaginabile, Cezar, se luptă cu instinctele sale mai întunecate și începe propria lui misiune mitică pentru a se răzbuna în felul său. Pe măsură ce călătoria îl aduce în cele din urmă față în față cu Colonelul, cei doi pornesc o înfruntare personală epică, care va determina soarta ambelor specii și viitorul planetei.

În film mai joacă Steve Zahn, Judy Greer, Terry Notariale, Karin Konoval, și Max Lloyd-Jones.
War For The Planet Of The Apes, ajunge în cinematografe pe 14 Iulie 2017.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.