tdfn-ro-geostorm-primul-trailer-gerard-butler-2017

În Primul Trailer Pentru GEOSTORM, Supravieţuirea Omenirii Depinde De GERARD BUTLER

În Primul Trailer Pentru GEOSTORM, Supravieţuirea Omenirii Depinde De GERARD BUTLER în timp ce schimbările climatice catastrofale, devorează planeta.

Skydance Productions şi Warner Bros. Pictures au lansat primul trailer pentru filmul cu dezastre Geostorm, care este cu siguranță un film cu un buget de invidiat.
Filmul, marchează debutul regizoral al producătorului filmului Zilei Independenței și Stargate, creatorul Dean Devlin. Geostorm, are loc într-o lume în care vremea noastră a devenit atât de haotică încât omenirea are nevoie de sateliți plasaţi în spațiul cosmic, pentru a linişti evenimentele meteorologice. Dar, atunci când totul începe să funcționeze defectuos și sateliţii crează „o furtună de de proporții epice”, numai un singur om poate salva lumea: Gerard Butler. Efectele prezentate din primul trailer, sunt cu adevărat impresionante, iar cadrele prezentate, sunt cumva inteligente, mai ales că se concentrează asupra domeniului de aplicare și amploarea distrugerilor, mai degrabă decât pe povestea ce a fost creată pentru a face personajele abordabile.


Filmul, a trecut de refilmari extensive de 15 milioane de dolari anul trecut, după ce proiecţiile de testare, au indicat că filmul avea nevoie de modificări. Conform relatărilor, retehnologizarea a schimbat filmul în mod semnificativ, eliminând caractere întregi din narațiune în timp ce a adăugat altele noi. Vom vedea dacă ceea ce au făcut producătorii va ajuta, dar dintr-un punct de vedere vizual, filmul pare a fi un film cu dezastre destul de bun. Asta având în vedere că regizorul Dean Devlin, este un colaborator strâns al maestrului filmelor cu dezastre, Roland Emmerich.
Atunci când schimbările climatice catastrofale, pun în pericol supraviețuirea Pământului, guvernele lumii se unesc pentru a crea o rețea mondială largă de sateliți, care înconjoară planeta. Sateliţii, sunt înarmați cu tehnologii de geoinginerie concepute pentru a stăvili dezastrele naturale. După protejează cu succes planeta timp de doi ani, ceva începe să meargă prost. Doi frați înstrăinați, au acum sarcina de a rezolva disfuncționalitatea programului, înainte ca o furtună de proporţii epice să devoreze planeta.

Geostorm 2017
În film mai joacă Abbie Cornish, Ed Harris, Andy Garcia, Katheryn Winnick, și Jim Sturgess.
Geostorm ajunge în cinematografe pe 20 Octombrie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.