TDFN_RO_Olivia Wilde_si_Garrett_Hedlund_in_Tron_3

Regizorul Joseph Kosinski Declară Că Filmul TRON 3: ASCENSION Aşteaptă Momentul Potrivit

Regizorul Joseph Kosinski Declară Că Filmul TRON 3: ASCENSION Aşteaptă Momentul Potrivit pentru a fi lansat.

TRON: Legacy, a avut parte de un screening special pe ecranele IMAX. A fost una dintre cele mai populare proiecţii de departe, care a adus filmul înapoi în cinema, pe cel mai mare ecran posibil, cu ajutorul celor de la Disney şi site-ul Collider. Regizorul Joseph Kosinski a fost suficient de amabil să se alăture unui Q & A după film, și înainte de a prelua întrebările din public, el a vorbit cu Steve Weintraub despre starea filmului TRON 3. În 2015, părea că Disney se pregătește să facă altă continuare TRON, cu titlul provizoriu TRON: Ascension, film ce ar fi fost regizat de acelaşi Joseph Kosinski (Oblivion), și care ar fi trebuit să aducă înapoi starurile din Legacy, Garrett Hedlund și Olivia Wilde. Acţiunea filmului trebuia să aibă loc în lumea reală, și părea că toate lucrurile merg bine, până când cei de la Disney, a decis să nu mai realizeze continuarea.

Tron LegacyDeci, ce să întâmplat și care e statutul lui TRON 3? Joseph Kosinski a explicat că, în timp ce filmul nu este mort, este în „criogenie”, deoarece Disney este în poziția unică de a deţine în totalitate proprietatea. După cum subliniază regizorul, studioul, care a investit în realizarea lui Tron: Legacy, nu dețineau pe atunci francizele Marvel sau Lucasfilm. Acum, ei au garantat câte un blockbuster în fiecare an, cu Universul Cinematic Marvel și franciza Star Wars, așa că s-ar putea ca TRON 3, să fie integrat în noul program al celor de la Disney. Joseph Kosinski explică:
-”Cred că pot spune că TRON 3, este în congelare criogenică. Deci, e acolo. Nu e mort. E în viață, dar stă acolo, așteptând momentul potrivit pentru a merge mai departe.”
Evident, filmul încă trebuie să fie un hit, iar în timp ce franciza TRON, are cu siguranță fanii săi, lansarea unei continuări, este încă un risc pentru cei de la Disney, din cauza încasărilor neaşteptat de mici ale lui Tron: Legacy.
Joseph Kosinski mai spune că:
-”Filmul este intitulat „TRON: Ascension”, iar titlul încă este la fel. Cred că am lucrat deja scenariul până la aproximativ 80%.”  a mai declarat regizorul Joseph Kosinski. Iar pentru fanii francizei TRON, vestea este una bună.

Olivia Wilde şi Garrett Hedlund: Tron Legacy
Aşteptăm cu nerăbdare alte veşti despre următorul film Tron, chiar dacă cei de la Disney, vor să facă tot mai multe filme Marvel sau Star Wars, filme ce reprezintă un succes garantat.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.