tdfn_ro_gladiator_2_ridley_scott_russeell_crowe

Regizorul RIDLEY SCOTT Vrea O Continuare Pentru Filmul GLADIATOR

Regizorul RIDLEY SCOTT Vrea O Continuare Pentru Filmul GLADIATOR şi declară că are o idee despre cum ar putea să-l aducă înapoi pe generalul Maximus.

La Festivalul de Film din Austin, Texas, South by Southwest, cei de la EW, l-au întrebat pe regizorul Ridley Scott despre zvonul dezvoltării unei potențiale continuări pentru blockbusterul său din 2000, Gladiator, cu Russell Crowe. Dat fiind faptul că personajul lui Crowe, Maximus, moare în film, a fost întotdeauna o perspectivă creativă provocatoare pentru a reveni la viziunea originală a lui Scott despre Imperiului Roman. Dar, legendarul Ridley Scott, a sugerat că nu numai că este pregătit pentru un alt film Gladiator, ci chiar a venit cu o modalitate ce ar putea să îl aducă înapoi pe generalul Maximus, în caz că actorul Russell Crowe, ar dori să semneze un contract pentru o continuare.
„Știu cum să-l aduc înapoi”, a declarat Ridley Scott.
„Am purtat deja această discuție cu cei de la studio. Ştiu ce veţi spune, ”dar el e mort”. Există o modalitate interesantă de a aduce-l înapoi pe Maximus. Dacă se va întâmpla asta. Gladiator a fost un succes în 2000, așa că Russell s-a schimbat puţin de atunci. El lucrează la ceva chiar acum, dar am să încerc să-l atrag în acest proiect”, a mai declarat regizorul.

Russell Crowe (Maximus) în Gladiator (2000) Russell Crowe (Maximus) şi Richard Harris (Marcus Aurelius) în Gladiator (2000)
Conform relatărilor, Russell Crowe, a lucrat cu rockerul Nick Cave în 2009, pentru a scrie un scenariu pentru continuarea Gladiator, un scenariu care îl plasa pe Maximus, în viața de apoi, dar este neclar dacă ideea lui Ridley Scott, are vreo legătură cu acest lucru.
Ridely Scott, a fost prezent la festival de film din Austin, pentru a-şi promovea ultima sa producţie, Alien: Covenant, care ajunge în cinematografe pe data de 19 Mai.
Filmul Gladiator, a câștigat cinci premii Oscar la ceremonia din 2001, inclusiv premiul pentru Cel Mai Bun Actor pentru Russell Crowe și Cea Mai Bună Imagine. Ridley Scott, a fost nominalizat la categoria Cel Mai Bun Regizor, dar a pierdut în detrimentul lui Steven Soderbergh, cu filmul Traffic.
La boxoffice-ul de la nivel mondial, producţia Gladiator, a câștigat 457 milioane de dolari şi a rămas în memoria colectivă a cinefililor, pentru coloana sonoră fantastică, compusă de Hans Zimmer şi interpretată de Lisa Gerrard, dar şi pentru povestea uimitoare a lui Maximus Decimus Meridius, generalul care a devenit sclav, sclavul care a devenit gladiator, gladiatorul care a sfidat un împărat.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.