TDFN__RO_Star_Wars_Rebels_Sezonul_4

Serialul STAR WARS: REBELS Este Oficial Reînnoit Pentru Sezonul 4

Serialul STAR WARS: REBELS Este Confirmat Pentru Sezonul 4 după ce conform zvonurilor, Sezonul 3 ar fi fost ultimul.

Deşi se zvonea că Sezonul 3 al serialului animat Star Wars: Rebels, ar fi trebuit să fie ultimul, cei de la Disney, au reînnoit apariţia serialului şi pentru următorul sezon.  Star Wars Rebels, a avut o soartă destul de incertă în ultima perioadă, asta pentru că o nou serial animat, urma să-i i-a locul. Dar, iată că putem spune cu siguranță că acest zvon poate fi pus deoparte, deoarece popularul serial Disney XD, a fost reînnoit pentru un al patrulea sezon. Deocamdată, nu există o dată a premierei stabilită,  dar cei de la StarWars.com, spun că Star Wars Rebels Sezonul 4, va avea premiera în această toamnă. În cazul în care finalul sezonului 3, se apropie, va fi o vară foarte lungă pentru toţi fani.

Star Wars Rebels Seazonul 3
Sincer, nu suntem chiar atât de surprinşi că Star Wars Rebels, va reveni cu următorul sezon. Serialul bine realizat, a fost plăcut atât de tineri cât și de audienţă matură, şi este în mod constant o doză de divertisment, pe lângă faptul că oferă câteva momente legate direct de saga clasică Star Wars şi un mod interesant de a introduce noi personaje despre care doar am auzit, dar și prieteni vechi ce nu i-am văzut de ceva timp.

În timp ce vom aștepta reîntoarcerea serialului Star Wars Rebels cu Sezonul 4, doar să rețineți că în acest an, vom vedea un film de lung metraj, mai exact Episodul VIII, care se intitulează Star Wars: The Last Jedi, şi care ajunge în cinematografe prin Decembrie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.