TDFN_RO_Trailer_Pentru_Filmul_sci-fi_Valerian_And_The_City_Of_A_Thousand_Planets

Noul Trailer Extins Pentru Filmul SF VALERIAN AND THE CITY OF A THOUSAND PLANETS

Noul Trailer Extins Pentru Filmul SF VALERIAN AND THE CITY OF A THOUSAND PLANETS ne arată acţiunea fantastică şi aventurile galactice ale lui Valerian şi Laureline.

Bazat pe o seria de benzi desenate ilustrate concepute de Jean-Claude Mézières, Valerian Şi Orașul Celor O Mie De Planete, este un proiect drag pentru scriitorul-regizor Luc Besson. Celebru pentru că a conceput thrillere precum Transporter sau Taken, dar și pentru filme-cult precum Leon, Nikita sau Fifth Element, cineastul, a avut mare succes la boxoffice în 2014 cu filmul Lucy, ce a avut-o pe Scarlett Johansson cap de afiș, film ce a realizat la nivel mondial, 458 milioane dolari. Luc Besson, se pregăteşte de ceva vreme să revină la prima sa dragoste: science-fiction. Noul său film, Valerian Şi Orașul Celor O Mie De Planete, are ca bază materialul grafic Valerian,, o poveste ce spune cronica şi viața aventurierului cosmic Valerian și a însoțitoarei sale Laureline, personaje ce vin dintr-o serie de benzi desenate franţuzeşti. Deşi seamănă cu ceva din Gardienii Galaxiei, noul trailer scoate în evidenţă scenele sci-fi intense, costumele fantastice şi imaginilor pline de agitaţie din oraşul Alpha. Ceea ce vedem în noul trailer, sunt o mulţime de efecte vizuale frumoase și acţiunea SF a unei pelicule cu valoare. Pe lângă asta, ştim acum şi cine le dă ordine celor două personaje. Iar dacă filmul Valerian Şi Orașul Celor O Mie De Planete, poate exploata aceeaşi energie şi umorul bun din Al Cincilea Element, publicul ar putea avea parte de un film foarte distractiv şi bun.

Valerian (Dane DeHaan) și Laureline (Cara Delevingne), sunt doi agenți speciali ce lucrează pentru guvernul teritoriilor umane, care au sarcină dificilă de a menține ordinea în întregul Univers. Valerian, încearcă să aibă mai mult decât o relație profesională cu partenera sa şi aleargă ostentativ după ea cu diferite propuneri de romantism. Dar istoria ei vastă și valorile ei tradiționale, o fac pe Laureline, să-l refuze pe Valerian în mod continuu. În conformitate cu directiva primită de la Comandantul lor (Clive Owen), Valerian şi Laureline, se angajează într-o misiune misterioasă în orașul intergalactic Alpha, o metropolă în continuă expansiune ce are o populaţie de peste șaptesprezece milioane de suflete ce provin din mii de specii diferite, adunate din toate cele patru colțuri ale universului. În mega oraşul Alpha, toate rasele universului au decis că pot trăi în pace şi bunăstare, pentru a beneficia de talentele, tehnologia şi resursele vaste, pentru binele tuturor. Din păcate, nu toată lumea are aceleași obiective. Forțe obscure şi nevăzute, lucrează din umbră la un plan ce plasează rasa noastră în vecinătatea unui pericol nemaivăzut.

Având în distribuţie nume ca Cara Delevingne, Dane DeHaan, Rutger Hauer, Ethan Hawke, John Goodman, Clive Owen sau Rihanna, filmul sci-fi Valerian And The City Of A Thousand Planets, ajunge în cinematografe pe 21 Iulie 2017.


Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.