Vezi Primul Clip Din GHOST IN THE SHELL Şi Trei Noi Spoturi Cu SCARLETT JOHANSSON

Vezi Primul Clip Din GHOST IN THE SHELL Şi Trei Noi Spoturi Cu SCARLETT JOHANSSON în rolul unui android poliţist, din cel mai spectaculos film al lunii Martie 2017.

Ecranizarea realizată după celebra serie manga a autorului Masamune Shirow, este unul dintre cele mai spectaculoase filme ale primăverii, ce a avut un buget gigant, investit în totalitate în efectele speciale şi în aspectul stilizat al acestei aventuri dintr-un viitor apropiat.
Adaptarea fantastică pentru marele ecran a seriei sci-fi Ghost In The Shell, este cu siguranţă un thriller poliţist futurist cu influenţe cyberpunk, ce ar putea să-i zăpăcească pe unii, mai ales pe spectatori care nu sunt familiari cu subiectul filosofic al materialului sursă.
Franciza mass-media japoneză, publicată inițial ca o serie manga,spune povestea fictivă a unei organizații ce luptă contra cyber-terorismului modern, fiind specializată în combaterea criminalității legate de tehnologiile din viitor.

În acest thriller poliţist futurist, cu influenţe cyberpunk, dintr-un posibil viitor al anului 2029, întreaga lume este conectată la o reţea globală, iar tehnologia informatică a avansat până la punctul în care mulți membri ai populaţiei, posedă creiere cibernetice, tehnologie ce le permite să interacționeze cu reţeaua globală.
Eroina din Ghost In The Shell, supranumită Maiorul (Scarlett Johansson), este un cyborg, o fostă fiinţă umană ce a avut un accident teribil şi acum foloseşte o proteză cibernetică pentru întregul corp.
Nivelul ridicat de tehnologizare, deschide poarta unor noi şi inventive forme de terorism, începând cu atacuri făcute de hackeri, crime periculoase şi posesii ilegale, a trupurilor altora. Tokyo, este oraşul care deţine un departament specializat în securitatea reţelei globale.
Secţiunea 9, în frunte cu Maiorul, este o diviziune devotată opriri celor mai periculoși criminali și extremiști, care se confruntă cu un inamic al cărui obiectiv unic este de a distruge progresele în tehnologia robotică a firmei Hanka. Pe parcursul poveştii, eroina noastră, începe să îşi pună întrebări despre propria existenţă duală, mai ales despre existenţa sufletului şi despre pierderea sentimentelor umane.


Filmul SF, este regizat de Rupert Sanders şi are în distribuţie actori ca Scarlett Johansson, Pilou Asbaek, Michael Pitt, Takeshi Kitano, Juliette Binoche, Kaori Momoi şi Chin Han.
Adaptarea SF, Ghost In The Shell, va fi lansată în cinematografe pe 31 Martie 2017.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.