TDFN_RO_Alien_Covenant_Clip_Prolog_The_Crossing

Noul Clip Din ALIEN: COVENANT, Dezvăluie Ce S-a Întâmplat Cu David Şi Dr.Shaw După Filmul Prometheus

Noul Clip Din ALIEN: COVENANT, Dezvăluie Ce S-a Întâmplat Cu David Şi Dr.Shaw După Filmul Prometheus şi oferă răspunsuri majore despre lumea Inginerilor.

20th Century Fox, a lansat online, The Crossing, un nou prolog oficial al filmului Alien: Covenant al regizorului Ridley Scott, care dezvăluie soarta lui Elizabeth Shaw și a androidului David după evenimentele din filmul Prometheus. Evident, Noomi Rapace și Michael Fassbender revin la rolurile lor anterioare într-un clip destul de fantastic. Această secvență, nu este de așteptat să fie parte a filmului finalizat, deși răspunde la o parte din întrebarea „oare ce au făcut Elizabeth Shaw și David, în călătoria lor spațială”. Clipul The Crossing, este un prolog oficial scurt ce prefaţează filmul Alien: Covenant şi dezvăluie ce s-a întâmplat cu membrii echipajului, mai exact Dr. Elizabeth Shaw și androidul David, după evenimentele din filmul Prometheus. La bordul unei nave abandonate de ingineri, dr.Shaw îl repară pe David în timp ce continuă să caute creatorii omenirii.  După cum explică chiar David în clip, numai el și Shaw au supraviețuit expediției Prometheus. Au reușit să ia una dintre navele Inginerilor, pentru a se îndrepta spre planeta de origine a creatorilor extratereștrii.

Din moment ce există 30 de ani diferenţă între evenimentele din filmul Prometheus și cele din Alien: Covenant, putem spune că această călătorie, a durat destul de mult timp. Probabil ăsta este motivul pentru care David, o pune pe Elizabeth Shaw într-un aparat de hibernare. Cu toate acestea, în timp ce David a fost lăsat liber din nou, el a început să studieze cultura și istoria inginerilor, fapt ce l-a determinat să ia niște decizii foarte încurcate. Nu numai că a făcut experimente cu diverse specimene xenomorfe, ci pare să fie cel care plouă teroarea biologică pe planeta de origine a Inginerilor. Chiar la finalul clipului, îl vedem pe David în timp ce direcţionează urnele pline cu arma biologică, asupra maselor, transformând probabil planeta în de origine a Space Jockey-lor, in lumea ostilă pe care o vom vedea atunci când vor sosi oamenii de la bordul navei „Covenant”. Un clip destul de important pentru un fan ce vrea să înţeleagă ce se petrece în noul film Alien, un clip prolog cu efecte speciale finale şi nişte vedete de film ce joacă roluri foarte importante pentru povestea în sine. Am fi crezut că este doar o altă scenă din Alien: Covenant, care a fost reambalată ca un prolog. Dar iată că regizorul Ridley Scott, chiar vrea ca noi să înţelegem ce se va întâmpla în următorul său film Alien.

În filmul lui Ridley Scott, joacă Katherine Waterston, Billy Crudup, Danny McBride, Demián Bichir, Carmen Ejogo, Amy Seimetz, Jussie Smollett, Callie Hernandez, Nathaniel Dean, Alexander Anglia, Benjamin Rigby, și James Franco.

Alien: Covenant, ajunge în cinematografe pe 19 Mai.


7 comentarii

  1. No, la asta nu mă aşteptam, credeam că o să ne arunce în faţă un „au murit amândoi la aterizare pe planeta inginerilor”. Da, bună intriga. Plauzibilă.

    1. Din câte ştim noi, această secvență, NU este de așteptat să fie parte a filmului finalizat. Dar, s-ar putea să greşim. Este doar o chestie introductivă, un fel de explicaţie în avans.

      P.S. Îţi înţelegem frustrarea, dar oare nu puteai alege un nume mai drăguţ?!

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.