tdfn_ro_atomic_blonde_charlize_theron

În Noul Trailer Pentru ATOMIC BLONDE, Charlize Theron Este O Spioană Cu Abilităţi Speciale

În Noul Trailer Pentru ATOMIC BLONDE, Charlize Theron Este O Spioană Cu Abilităţi Speciale şi multă rezistenţă şi determinare.

În cazul în care obiectivul actual al actriţei Charlize Theron, este de a se plasa cu fermitate în panteonul filmelor de acțiune, ea face o treabă bună. Oricum, ea era deja acolo datorită muncii sale în Mad Max: Fury Road, iar jucând un personaj negativ în Furios Şi Iute 8, ajută cu siguranță. Probabil, nu există nici o modalitate mai rapidă de ajunge la inimile fanilor decât cu un nou film de acțiune. Atomic Blonde, noul film al regizorului David Leitch, o găsește pe Charlize Theron în rolul unei spioane trimisă într-o misiune mortală la Berlin, în timpul războiului rece. Atomic Blonde, a avut premiera mondială la festivalul de film SXSW și se pare că a atras atenţia criticilor dar şi fanilor actriţei.

Acesta este genul de film de acțiune la care se apreciază stilul de luptă şi nu foarte mult substanța scenariului. Dar, din câte se pare, stilul lui Atomic Blonde, este atât de bun și atât de distractiv încât este greu să ne plângem. Chiar și atunci când filmul se împotmolește în uneltirile sale, știi că există o altă scenă de acțiune în care Charlize Theron arată bine. Și până gloanțele şi pumnii încep să zboare, vă puteți bucura doar de ţinutele lui Charlize Theron, pentru că ea schimbă costum după costum.
Piesa centrală a filmului Atomic Blonde, este momentul despre care toată lumea va vorbi atunci când filmul va ajunge în cinematografe: o scenă de luptă de lungă durată în care Charlize Theron luptă un grup de asasini până la moarte.

Atomic Blonde Poster
Bazat pe o serie de romane grafice concepute de Antony Johnston, Atomic Blonde mai are în distribuţie actori ca Sofia Boutella, Bill Skarsgård, James McAvoy, John Goodman, Toby Jones, Eddie Marsan, Daniel Bernhardt, James Faulkner şi Roland Møller.
Atomic Blonde, ajunge în cinematografe pe 28 Iulie 2017.


Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.