The Mummy 2017

În Noul Trailer THE MUMMY, Tom Cruise Se Luptă Din Răsputeri Să Oprească MUMIA

În Noul Trailer THE MUMMY, Tom Cruise Se Luptă Din Răsputeri Să Oprească MUMIA, o prinţesă antică ce vrea să se răzbune pe omenire.

Sofia Boutella, este o mumie gata să-şi reverse puterile asupra omenirii, iar Tom Cruise, este gata să o oprească.
Deşi îngropată în condiții de siguranță într-un mormânt aflat adânc sub deșertul neiertător, o prinţesă antică (Sofia Boutella), al cărui destin a fost întrerupt pe nedrept, este trezită în zilele noastre, aducând cu ea toată reavoinţa adunată de milenii și frica ce sfidează înțelegerea umană. Din nisipurile zdrobitoare ale Orientului Mijlociu şi până în labirinturile ascunse din Londra modernă, Mumia, aduce cu ea o intensitate surprinzătoare și un echilibru de uimire și senzații intense în imaginația omeniri, un personaj fioros ce va deschide o nouă eră a zeilor și monștrilor.
Tom Cruise, conduce noua versiune spectaculoasă a legendarei francize cinematografice, care a fascinat zeci de culturi în întreaga lume. Incă de la începuturile civilizației, Mumia, a fost un subiect fascinant pentru omenire. Echipa de creație a noului film de acţiune-aventură, The Mummy, este condusă de regizorul Alex Kurtzman şi de producătorul Chris Morgan, cei care au avut un rol în dezvoltarea unora din cele mai de succes francize din ultimii ani. Remake-ul The Mummy, este destinat să dea startul unei noi serii de filme cu monştrii, ce vor fi interconectate.

Sofia Boutella, joacă bine rolul prinţesei antice, care este brusc trezită în ziua de azi. Şi evident, ea dezlănțuie teroarea adunată de secole, în lumea modernă. Tom Cruise conduce distribuţia, în timp ce vechiul său colaborator, regizorul Christopher McQuarrie și Jon Spaihts, au conceput scenariul. Trailerul ne prezintă câteva situaţii şi aspecte ce nu s-au văzut în trailerul anterior, şi trebuie să recunoaştem că arată ca şi cum filmul va fi o bucată de divertisment viabil. Crearea unui univers cinematografic de groază, este un proiect îndrăzneţ. Iar cei de la Universal, riscă enorm cu The Mummy.
Aspectul mai puțin plin de culoare al filmului, ne îngrijorează puţin, deoarece este un semn de dezinteres general. Iar estetica filmului prezentată în trailer, nu este fantastică. Probabil că producători se bazează mai mult pe distribuţia fantastică a filmului, în ciuda senzaţiei noastre că cinematografia pentru The Mummy, lăsa cumva de dorit. În cele din urmă, acesta este un film care va trăi sau va muri din cauza propriului dialog şi probabil, din cauza acţiunii. Dacă scenariul lui Christopher McQuarrie și Spaihts, va păstra umorul din seria anterioară, Mumia, ar putea fi exact genul de film epic care va face publicul să îl adore. Dacă nu, am putea avea un eşec ce cu siguranţă va reveni în următorii ani, într-un nou reboot.

Având în rolurile principale actori ca Tom Cruise, Sofia Boutella, Annabelle Wallis, Jake Johnson, Courtney B. Vance și Russell Crowe, noul film The Mummy, regizat de Alex Kurtzman, după un scenariu conceput de Jon Spaihts și Christopher McQuarrie, este de așteptat să ajungă în cinematografe pe 9 Iunie 2017.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.