TDFN_RO_Game_Of_Thrones_Teaser_Sezonul_7_Promo_HBO

Personajele Din URZEALA TRONURILOR SEZONUL 7 Dezvăluie Costume Noi În Clipurile Promo HBO

Personajele Din URZEALA TRONURILOR SEZONUL 7 Dezvăluie Costume Noi În Clipurile Promo HBO alături de alte caractere cheie din toate viitoarele producţii de anul acesta.

Prin întârzierea începerii serialului Urzeala Tronurilor Sezonul 7, până în vară, suntem oarecum obligaţi să alegem orice fel de imagini din promourile video pe care le oferă cei de la HBO. Exact cum câinii înfometați dau din coadă la orice semn de mâncare, suntem şi noi bucuroşi când găsim ceva, orice, pentru a ne menține entuziasmul pentru următorul capitol al aventuri întortocheate pentru Tronul De Fier. De fapt, suntem încântaţi să vă prezentăm un trio de videoclipuri promo HBO, care dezvăluie costumele personajelor din Urzeala Tronurilor Sezonul 7, dintre care unele sunt noi.
Cele trei promouri pe care le puteți viziona mai jos, prezintă membrii distribuției din serial într-o ipostază diferită faţă de cea cu care suntem obişnuiţi. Ei imită zumzetul familiar al logoului video al rețelei şi tocmai din această cauză, ei sunt prinşi cu gura deschisă, chiar şi în galeria de imagini de mai jos.

În primul rând, o vedem pe Daenerys Targaryen, cea care câștigă premiul pentru stil aici, acum că ea lasă în urmă însoritul Essos și îşi conduce armata spre Westeros, exact la timp pentru a simţi că iarna a sosit. Evident că o schimbare de îmbrăcăminte, era o cerință necesară. Noul ei costum, ne arată clar că ea este o regină războinică. Schimbările stilistice militariste, nu sunt întâmplătoare. Echipa ne arată că Missandei și Tyrion Lannister, au primit îmbrăcăminte mai elegantă de iarnă în timp ce Tyrion poartă cu mândrie emblema ce reprezintă Mâna Regelui, datorită dedicaţiei lui pentru cauza lui Daenerys. Cealaltă mare schimbare este îmbrăcămintea lui Arya Stark, cu un amestec de mantie și îmbrăcăminte adecvată stilului războinic din nord. Vorbind de războinici, se pare că Sandor Clegane, a renunţat la aspectul de fermier în favoarea a ceva puţin mai greoi, mai întunecat și mai intimidant. Nu e armură, dar este ceva mai potrivit pentru noile sale îndatoriri ca membru al Frăției Fără Bannere.

Daenerys Targaryen: Urzeala Tronurilor Sezonul 7
Ne aşteaptă câteva confruntări majore în timp ce toată povestea începe să semene cu un adevărat Cântec De Gheață Şi Foc.
Urzeala Tronurilor Sezonul 7, va avea premiera pe data de 16 Iulie.
Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.