REGATUL DE GHEAŢĂ 2 Se Va Lansa Oficial În Cinematografe La Sfârșitul Anului 2019

REGATUL DE GHEAŢĂ 2 Se Va Lansa Oficial În Cinematografe La Sfârșitul Anului 2019

REGATUL DE GHEAŢĂ 2 Se Va Lansa Oficial În Cinematografe La Sfârșitul Anului 2019 data lansării fiind confirmată de către oficialii de la Disney.

Disney a anunțat oficial data lansării pentru Regatul De Gheaţă 2, succesul extrem de anticipat al animaţiei ce a câștigat premiul Oscar în 2013, cu Kristen Bell și Idina Menzel în rolurile principale.
Regatul De Gheaţă 2, va ajunge în cinematografe, chiar înainte de Ziua Recunoștinței, adică pe 27 Noiembrie 2019. Data lansării a fost confirmată într-un calendar actualizat de către oficialii de la Disney, un calendar ce conținea și anunțuri despre Star Wars: Episode IX, care este acum programat pentru lansare pe data de 24 Mai 2019, Indiana Jones 5confirmat pentru lansarea pe 10 Iulie 2020 și versiunea live-action The Lion King a regizorului Jon Favreau, ce va ajunge in cinematografe pe 19 Iulie 2019.Cât despre Frozen 2, cam tot ce știm până acum, altceva în afară de data de lansare recent confirmată, este că Chris Buck și Jennifer Lee, se vor întoarce la regia celui de al doilea desen animat Frozen, iar Josh Gad, este confirmat că va reveni să dea viaţă personajului Olaf. Ultima oară când am auzit despre Frozen 2, nici Kristen Bell, nici Idina Menzel, nu începuseră să lucreze la continuare, deși, au fost în studioul de înregistrări pentru a lucra la vocile pentru un parc tematic, deoarece scenariul încă nu era lustruit. Acum că o dată de lansare este stabilită, există o șansă bună ca scenariul să se realizeze mai repede. În timp ce o continuare a mega-hit-ului Disney, care a câștigat aproape 1,3 miliarde de dolari în întreaga lume, a fost un fel de surpriză, faptul că animaţia Frozen, va avea o nouă poveste, nu a mai surprins pe nimeni. Probabil că întârzierea mare dintre cele două filme, este confirmarea că regizorii Lee și Buck, trebuiau să fie siguri că au scenariul potrivit pentru Regatul De Gheaţă 2.
Tot ce putem face acum, este să așteptăm până în 2019.2 comentarii

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.