The-Expendables-4-Stallone-Paraseste-Franciza

SYLVESTER STALLONE Părăsește Filmul THE EXPENDABLES 4 Din Cauza Neînţelegerilor Creative

SYLVESTER STALLONE Părăsește Filmul THE EXPENDABLES 4 Din Cauza Neînţelegerilor Creative şi a unor elemente calitative ale filmului.

Am tot sperat că este doar o păcăleala de 1 Aprilie. Dar nu a fost aşa.  În cazul în care franciza Expendables, va continua, va avea lipsă un element esențial: Sylvester Stallone. Din câte se pare, Sylvester Stallone, se retrage din filmul The Expendables 4 (Eroi De Sacrificiu 4) şi totodată din franciza Expendables, după ce, conform relatărilor, a avut neînțelegeri cu șeful de la Nu Image / Millennium, Avi Lerner, din cauza scenariul următorului film, al regizorului și „ale anumitor elemente calitative ale filmului“, inclusiv contradicţii despre ce studio de efecte vizuale ar fi trebui să folosească pentru a realiza efectele speciale pentru The Expendables 4. Stallone, este cunoscut pentru implicarea sa profundă în filmele sale și este bine ştiut faptul că se implică foarte mult în aceste tipuri de filme. El a scris primele trei filme The Expendables, și a regizat primul film. De fapt, el este numele principal al acestei serii de acțiune care a reînviat multe dintre cele mai mari vedete de acțiune ale anilor ’80 și ’90.Distribuţia din The Expendables 3 la Festivalul De Film De La Cannes
În cazul în care acest lucru este cât se poate de real şi Stallone nu se va răzgândi, viitorul francizei Expendables, este destul de neclar. Se zvoneşte că Stallone a refuzat deja un cec masiv de 20 de milioane de $ pentru The Expendables 4. La rândul său, Avi Lerner, insistă că The Expendables 4, nu este mort și are speranța că Stallone va reveni, dar alte surse indică faptul că Stallone a făcut exact invers. Înapoi în 2014, Sylvester Stallone a recunoscut că realizând un rating PG-13 pentru The Expendables 3, a fost o greșeală și a promis că al patrulea film va fi mai violent. Dar în afară de această declaraţie şi de faptul că filmările vor începe în curând, nici un detaliu nu a apărut în presă în ceea ce priveşte filmul The Expendables 4. Totuşi, al treilea film a adus în distribuţie staruri precum Harrison Ford și Mel Gibson, precum și câţiva tineri actori precum Kellan Lutz, Ronda Rousey, și Glen Powell.

Sylvester Stallone a renunţat la Expendables 4
Voi ce spuneţi, ar trebui să fim supăraţi că Sylvester Stallone a renunţat la Expendables 4?
Chiar am vrea să vedem un film The Expendables fără Sylvester Stallone?
Aşteptăm comentariile voastre mai jos.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.