Noul Film TERMINATOR Se Va Filma În Această Vară Şi Se Lansează În 2019

Arnold Schwarzenegger Va Reveni În TERMINATOR 6, Noul Film Produs De James Cameron

Arnold Schwarzenegger Va Reveni În TERMINATOR 6, Noul Film Produs De James Cameron pentru cei de la Paramount, ce va fi regizat de Tim Miler.

Se pare că se va întoarce din nou: Arnold Schwarzenegger a declarat că se va întoarce pentru filmul Terminator 6. Viitorul francizei Terminator, a fost nesigur şi au avut loc multe contradicţii după ce Terminator Genisys a eşuat la boxoffice. Totuşi, performanţele puternice ale lui Genisys din China, i-a determinat pe cei de la Paramount să se răzgândească şi să îşi facă planuri pentru o continuare.
Deşi lucrurile sunt destul de complicate în continuare, creatorul seriei originale, James Cameron, îşi va recupera drepturile pe franciză în 2019. Ca rezultat al acestei ştiri, o serie de evenimente au fost puse în mişcare şi toate conduc la un singur eveniment final: Terminator 6. Cele mai recente ştiri pozitive, spun că James Cameron se pregăteşte să se întoarcă în seria Terminator, pentru a produce un reboot în regia lui Tim Miller (Deadpool).

Arnold Schwarzenegger Va Reveni În TERMINATOR 6, Noul Film Produs De James Cameron
Iar acum, avem o actualizare foarte promițătoare din partea starului seriei, însuşi Arnold Schwarzenegger, care a dezvăluit că s-a întâlnit cu James Cameron pentru a discuta despre viitorul film:

-„Producţia este în mișcare. James Cameron are câteva idei bune despre cum să continuăm franciza. Şi eu voi fi în film.”

Producătorul David Ellison, a promis anterior că fanii se pot aştepta la un anunţ important privind franciza Terminator în 2017, spunând că o nouă direcţie a francizei ar fi o „continuare a ceea ce fanii vroiau cu adevărat de la Terminator 2 încoace”.
Probabil că acest proiect, sub orice formă va fi el, este ceea la ce el se referă.
Exact cum va arăta acest Terminator 6, sau când va ajunge în producţie, este cam neclar.

Arnold Schwarzenegger, împlineşte luna viitoare 70 de ani.
Planurile dezvăluite în prezent cu siguranță sunt în așteptarea drepturilor de autor pentru franciza Terminator, care expiră în doi ani.  Multe lucruri sunt gata să se schimbe în această perioadă, inclusiv regizorul sau scenariul.
Peste toate astea, trebuie să ţinem cont că Arnold Schwarzenegger, împlineşte luna viitoare 70 de ani.
Totuși, aceasta este o evoluție foarte pozitivă pentru fanii care speră că Terminator va continua.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.