GARDIENII GALAXIEI VOL 2, Cucereşte Boxoffice-ul

GARDIENII GALAXIEI VOL 2, Cucereşte Boxoffice-ul Cu Un Debut Fabulos

GARDIENII GALAXIEI VOL 2, Cucereşte Boxoffice-ul Cu Un Debut Fabulos şi încasări de peste 420 de milioane de dolari, la nivel global.

După cum era de așteptat, Gardienii Galaxiei Vol. 2, a debutat cu o lansare populară. A avut încasări de peste 145 milioane de dolari în america de nord până la începutul săptămânii. Filmul a debutat cu cea de-a doua aventură a sa cu o cifră uriaşă şi a ajuns la încasări internaţionale de peste 427,6 milioane de dolari, asta ţinând cont că Gardienii Glaxiei Vol. 2 şi regizorul James Gunn, au avut la dispoziţie un buget de producţie de 200 de milioane de dolari. Incontestabil, Universul Cinematografic Marvel, deţine supremaţia la boxoffice, după filmele celor de la Disney, care obţin cea de-a doua lansare de top a anului, după Frumoasa Şi Bestia, film ce a depăşit recent un miliard de dolari la box office şi se menţine încă pe locul cinci în top. Momentan, ne întrebam dacă al doilea film al francizei Gardienilor Galaxiei, va avea aceleaşi performanțe în săptămânile viitoare. Dar, dacă istoricul filmului anterior este un indicator, acesta va fi pe primul loc cel puțin încă o săptămână.

Totuşi, săptămânile viitoare, vor aduce în cinematografe, câteva blockbustere bune, Alien: Covenant, Regele Arthur: Legenda Sabiei și comedia Snatched. Există o mică șansă ca cel mai recent efort regizoral al lui Ridely Scott de a revitaliza franciza Alien, să egaleze performanţa lui Guardians Of The Galaxy Vol.2, sau ca filmul regizorului Guy Ritchie să le dea ceva emoţii celor de la Marvel. Același lucru s-ar putea întâmpla și cu comediei de aventură a lui Amy Schumer și a lui Goldie Hawn, Snatched.

Iar dacă încă nu ai văzut Gardienii Galaxiei Volumul 2, ar trebui să mergi să îl vezi fiind că e plin de umor, acţiune şi multe efecte speciale. Şi evident, Micuţul Groot. Avem cinci clipuri mai jos, care dovedesc asta. De data aceasta, Gardienii, trebuie să lupte pentru a-şi menține familia nou găsită, în timp ce ei descoperă misterele adevăratei descendențe a lui Peter Quill. Dușmani vechi devin noi aliați și personaje mult iubite din benzile desenate clasice, vor veni în ajutorul eroilor noștri în timp ce Universul Cinematografic Marvel, continuă să se extindă.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.