tdfn-ro-pirates-of-the-caribbean-5-dead-men-tell-no-tales-hacked

PIRAŢII DIN CARAIBE 5 Are Probleme: Hackerii Vor Lansa Online Filmul Dacă Nu Primesc Recompensă

PIRAŢII DIN CARAIBE 5 Are Probleme: Hackerii Vor Lansa Online Filmul Dacă Nu Primesc Recompensă de la compania Disney, care afirmă că nu va plăti nimic.

Atacurile globale recente ale hackerilor, lovesc dur şi în lumea cinema. De data aceasta, cei de la Disney au probleme serioase cu noul lor film Piraţii Din Caraibe: Răzbunarea Lui Salazar.
Chiar dacă am mai văzut situaţii asemănătoare şi cu filme precum Wolverine sau The Interview, se pare că situaţia de la Disney, este una fără precedent. O grupare de hackeri susţine că deţine filmul integral Piraţii Din Caraibe 5 şi ameninţă că va lansa producţia online, dacă cerinţele lor nu vor fi îndeplinite în totalitate.
Deocamdată, oficialii de la Disney nu comentează evenimentul, dar surse interioare afirmă că studioul refuză să plătească. Cu aceeași problemă s-au confruntat şi cei de la Netflix, atunci când un hacker a cerut o răscumpărare pentru a nu lansa online cele 10 episoade din următorul sezon al serialului Orange Is The New Black, răscumpărare pe care cei de la Netflix au refuzat să o plătească.

Pirații din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar (Javier Bardem)
Momentan, cei de la Disney colaborează cu FBI, agenţia guvernamentală ce speră să rezolve problema înainte de data premierei filmului cu Johnny Depp, Pirates Of The Caribbean: Dead Men Tell No Tales, care urmează să ajungă în cinematografe pe 26 Mai.
Din câte se pare, hackerii au cerut o sumă enormă ce urma să fie plătită în monezile virtuale Bitcoin.

Franciza Piraţii din Caraibe, a adunat la nivel global, aproximativ 3,72 miliarde de dolari, încă de la prima lansare din 2003. Deocamdată, nimeni nu ştie exact ce efecte vor avea aceste probleme asupra încasărilor filmului, odată ce acesta se va lansa.

2 comentarii

  1. PIRAŢII DIN CARAIBE 5 Are Probleme: Hackerii Vor Lansa Online Filmul Dacă Nu Primesc Recompensă.
    NO, domne ajută, îl vedem şi noi mai repede şi nu dăm banii pe porcării 🙂

  2. „”Momentan, cei de la Disney colaborează cu FBI””” ahahahaha, o sa-i gaseasca la pastele cailor 😀
    In fond, las sa mai piarda si Disney ceva bani, ca au cea mai mare masina de facut bani din lume !!!

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.