În ciuda unor predicţii negative, Piraţii Din Caraibe 5: Răzbunarea Lui Salazar, a preluat conducerea topului încasărilor.

PIRAŢII DIN CARAIBE 5 Preia Conducerea Încasărilor Din Boxoffice

PIRAŢII DIN CARAIBE 5 Preia Conducerea Încasărilor Din Boxoffice în ciuda predicţiilor negative, filmul fiind salvat de încasările internaţionale.

Faptul că a fost realizat un al cincilea film Piraţii Din Caraibe, ar trebui să ne spună cât de disperate sunt studiourile să găsească idei bune, pentru continuările disperate ale unor francize faimoase.
În ciuda unor predicţii negative, Piraţii Din Caraibe 5: Răzbunarea Lui Salazar, a preluat conducerea topului încasărilor din weekend-ul care a trecut, având încasări doar în SUA, de aproape 65 de milioane de dolari, apropiindu-se de valoarea de aproape 70 de milioane de dolari pentru totalul de patru zile de proiecţie în cinematografe.
Astfel, Piraţii Din Caraibe 5, a strâns 275 de milioane de dolari în întreaga lume, cu ajutorul vânzărilor internaţionale. Nici o persoană rezonabilă nu ar considera aceste cifre veşti proaste.
Ce este interesant, este scăderea incrementală a încasărilor premierelor pentru aceste filme.
În cazul în care Piraţii Din Caraibe 5, ar putea să se apropie de 100 milioane de dolari în următoarele săptămâni, acesta ar fi cea de-a doua cea mai slabă premieră din istoria francizei după primul film Pirates Of The Caribbean: The Curse Of The Black Pearl, lansat în 2003.

Pirații din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar (Javier Bardem)


Ca regulă generală, atunci când o franciză se întoarce cu un nou film, încasările se apropie tot mai mult de încasările primului film original. Iar în cazul lui Piraţii Din Caraibe 5, dacă incsarile continuă aşa, Răzbunarea Lui Salazar, ar putea să întreacă toate aşteptările.
Asta pentru că primul film al francizei, a avut încasări doar de 46 de milioane de dolari în primele două zile.
Desigur, ceea ce a salvat filmele anterioare din franciza Piraţii Din Caraibe, au fost încasările internaționale, care au adus de peste trei ori suma pe care franciza a încasat-o în SUA.
Şi având la dispoziţie un buget de producţie de 230 de milioane de dolari, Piraţii Din Caraibe 5, a întrecut deja toate aşteptările, încă din primul week-end.

Pirații din Caraibe 5: Răzbunarea Lui Salazar Poster

Astfel putem spune cu siguranţă că şi în lumea cinematografiei, globalizarea pare să aibă câteva avantaje.
Piraţii Din Caraibe 5: Răzbunarea Lui Salazar, aşa cum l-a tradus distribuitorul în România, a ajuns în cinematografele din toată ţara pe 26 Mai.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.