tdfn-ro-star-trek-discovery-primul-trailer

Primul Trailer Pentru STAR TREK: DISCOVERY Noul Serial De La CBS

Primul Trailer Pentru STAR TREK: DISCOVERY Noul Serial De La CBS are loc cu zece ani înainte de toate evenimentele principale ale universului Star Trek original.

Star Trek: Discovery, este un viitor serial SF de televiziune creat de Bryan Fuller și Alex Kurtzman, pentru CBS All Access. Este primul serial din universul Star Trek dezvoltat special pentru acest serviciu, fiind primul serial din acest univers ce este realizat din 2005 încoace, dupa ce serialul Star Trek: Enterprise, care s-a încheiat. Setat aproximativ la un deceniu înainte de evenimentele din seria originală Star Trek, separat de cronologia filmelor actuale, Star Trek: Discovery, explorează un eveniment menționat anterior din istoria Star Trek, în timp ce ne prezintă echipajul navei USS Discovery.
Gretchen J. Berg și Aaron Harberts servesc drept regizori ai serialului, cu sprijinul lui Akiva Goldsman.
Noul serial a fost anunțat în noiembrie 2015, şi în plus față de Bryan Fuller și Alex Kurtzman, care au mai scris scenarii pentru seriale şi filme anterioare Star Trek, echipa de producţie a serialului, include mai multe nume ce au lucrat la filmele şi serialele anterioare. Producția a pus accent pe continuarea moștenirii serialelor anterioare, incluzând eforturile de a prezenta o distribuție diversă. În octombrie 2016, Bryan Fuller, care era regizor principal al serialului, s-a retras din cauza altor angajamente, după ce a stabilit mitologia și povestea producţiei Discovery.

Gretchen J. Berg și Harberts au preluat conducerea, iar Akiva Goldsman, s-au alăturat ca sprijin.
Star Trek: Discovery, se filmează în Toronto, deşi pentru episodul pilot, a avut parte de filmări şi în Iordania.
Iar dacă filmul din 2009 al regizorului J.J. Abrams, a avut ceva fantastic, a fost modul inteligent în care a creat o nouă linie temporală şi o nouă cronologie. Această cronologie nouă, păstrează tot ceea ce s-a întâmplat în toate filmele şi serialele anterioare, fapt ce i-a permis lui J.J. Abrams, se se joace cu propria lui cronologie Star Trek. Iar după ce am urmărit noul trailer Star Trek: Discovery, ne întrebăm cum poate avea loc acest spectacol în orice altă linie temporală, fiindcă modul de prezentare al tehnologiei avansate, designul Klingonienilor şi costumele, sunt toate în concordanță cu filmele recente. Deci, când acest trailer ne spune că totul are loc cu „zece ani înainte de Kirk, Spock și Enterprise”, trebuie să presupun că aceasta înseamnă Kirk, Spock și Enterprise pe care i-am văzut recent, nu pe cei din serialul original din 1966. Oricum ar fi, este clar că Star Trek: Discovery, este un prequel la tot ceea ce ştim despre Star Trek.

Poster Star Trek: Discovery
Star Trek: Discovery, va debuta pe CBS în această toamnă, cu o premieră ce se va împărţi în două părți. Primul sezon va consta din 15 episoade, în care vor juca actori ca Sonequa Martin-Green, Michelle Yeoh, Doug Jones, Shaza Latif, Clare McConnell, Kenneth Mitchell, Maulik Pancholy, Anthony Rapp, Damon Runyan, Terry Serpico și Jason Isaacs.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.