tdfn-ro-the-dark-tower-2017-primul-trailer

Primul Trailer THE DARK TOWER, Adaptarea Mult Anticipată După Romanul Lui Stephen King

Primul Trailer THE DARK TOWER, Adaptarea Mult Anticipată După Romanul Lui Stephen King ce îi are pe Matthew McConaughey şi Idris Elba în rolurile principale.

După multe aşteptări şi amânări, a sosit şi momentul să vedem primul trailer ce prezintă adaptarea cinematografică a romanului The Dark Tower de Stephen King. Anticiparea pentru acest trailer special, a fost extrem de mare, mai ales pentru fanii autorului materialului sursă pe care se bazează filmul. Cu doar patru luni înainte de lansare, campania de marketing a celor de la Sony, a oferit fanilor doar câteva imagini din film. După ce trebuia să se lanseze în urmă cu o lună, cei de la Sony, au hotărât să amâne lansarea trailerului, lucru ce a stârnit suspiciuni în mass-media globală. Totuşi, într-un final, actorii ce deţin rolurile principale, Matthew McConaughey şi Idris Elba, au început să schimbe mesaje criptice pe Twitter, alături de scurte clipuri de 15 secunde, înainte de lansarea completă a trailerului.

Filmul îl are în centrul atenţiei pe misteriosul Roland Deschain, ultimul pistolar aflat într-un univers alternativ cunoscut sub numele de „Mid-World”, ce este însărcinat cu găsirea misticului Turn Întunecat, care va salva lumea de la dispariție. Însoțit de tânărul Jake Chambers (Tom Taylor), un băiat de 11 ani din lumea noastră ce descoperă indicii despre o altă dimensiune , The Gunslinger (Idris Elba), este urmărit în misiunea sa de diferiți monștri, dar și de un vrăjitor pe nume Walter Padick (Matthew McConaughey), ce face ca misiunea duoului improbabil să fie foarte dificilă. Nikolaj Arcel, regizează filmul, care anterior îl avea pe J.J. Abrams și Ron Howard în roluri de producător şi respectiv regizor. Adaptarea cărții lui Stephen King, a fost în diferite stadii de dezvoltare în decursul ultimilor zece ani. A fost nevoie de doisprezece ani și jumătate pentru că autorul să termine romanul, care a fost lansat în 1982. The Dark Tower: The Gunslinger, este prima dintr-o serie de opt cărți, așa că, dacă lucrurile vor merge bine, trebuie să ne aşteptăm la o franciză de lungă durată.

Având în distribuţie actori ca Matthew McConaughey, Idris Elba, Katheryn Winnick, Jackie Earle Haley, şi Abbey Lee, filmul The Dark Tower, ajunge în cinematografele Americane şi cele Româneşti pe 4 August.


Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.