TDFN_RO_Trailer_Final_Valerian_And_The_City_Of_A_Thousand_Planets

Trailerul Final VALERIAN ŞI ORAŞUL CELOR O MIE DE PLANETE Ne Tachinează Cu Un Spectacol SF Uimitor

Trailerul Final VALERIAN ŞI ORAŞUL CELOR O MIE DE PLANETE Ne Tachinează Cu Un Spectacol SF Uimitor şi o epopee spaţială realizată de un maestru al genului: Luc Besson.

STX Entertainment a lansat trailerul final pentru filmul Valerian And The City Of A Thousand Planets, noua producţie SF epică regizată de Luc Besson. Şi este exact aşa cum ne aşteptam. Valerian Şi Orașul Celor O Mie De Planete arată minunat. Cea mai mare parte a trailerului este o serie de imagini și cadre fantastice re-editate, pe care le-am văzut deja în trailerele anterioare, dar care ar putea fi mult mai spectaculoase atunci când vom vedea filmul complet. Aspectul estetic al garderobelor și construcția lumii pe care Luc Besson ne-o prezintă în acest trailer final pentru Valerian Şi Orașul Celor O Mie De Planete, sunt atât de impresionante încât fac ca cel mai bun film al regizorului, Al Cincilea Element, să pară o joacă de copii.
Nu ne rămâne decât să sperăm că personajele și povestea se vor ridica la nivelul ambiției vizuale a filmului şi la nivelul direcţiei creative a intrigii. Fiind înrădăcinată în seria romanului grafic clasic intitulat Valerian și Laureline, povestea celor două personaje este transpusă în imagini de scriitorul şi regizorul vizionar Luc Besson, care transformă acest material sursă iconic, într-o sagă contemporană unică science fiction.

Valerian (Dane DeHaan) și Laureline (Cara Delevingne), sunt doi agenți speciali ce lucrează pentru guvernul teritoriilor umane, care au sarcină dificilă de a menține ordinea în întregul Univers. Valerian, încearcă să aibă mai mult decât o relație profesională cu partenera sa şi aleargă ostentativ după ea cu diferite propuneri de romantism. Dar istoria ei vastă și valorile ei tradiționale, o fac pe Laureline, să-l refuze pe Valerian în mod continuu. În conformitate cu directiva primită de la Comandantul lor (Clive Owen), Valerian şi Laureline, se angajează într-o misiune misterioasă în orașul intergalactic Alpha, o metropolă în continuă expansiune ce are o populaţie de peste șaptesprezece milioane de suflete ce provin din mii de specii diferite, adunate din toate cele patru colțuri ale universului. În mega oraşul Alpha, toate rasele universului au decis că pot trăi în pace şi bunăstare, pentru a beneficia de talentele, tehnologia şi resursele vaste, pentru binele tuturor. Din păcate, nu toată lumea are aceleași obiective. Forțe obscure şi nevăzute, lucrează din umbră la un plan ce plasează rasa noastră în vecinătatea unui pericol nemaivăzut.

Având în distribuţie nume ca Cara Delevingne, Dane DeHaan, Rutger Hauer, Ethan Hawke, John Goodman, Clive Owen sau Rihanna, filmul sci-fi Valerian And The City Of A Thousand Planets, ajunge în cinematografe pe 21 Iulie 2017.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.