WAR FOR THE PLANET OF THE APES

Trailer Final WAR FOR THE PLANET OF THE APES: Omenirea Se Confruntă Cu Un Război Fără Precedent

Trailer Final WAR FOR THE PLANET OF THE APES: Omenirea Se Confruntă Cu Un Război Fără Precedent condus de un Colonel fără scrupule ce deţine o armată vastă.

Regizorul filmului Dawn Of The Planet Of The Apes, Matt Reeves, se întoarce pentru a coordona al treilea film al francizei prequel ce are loc la câțiva ani după ce evenimentele din filmul anterior au stimulat începerea unui război între oameni și maimuțe. Liderul primatelor, Caesar (Andy Serkis), se hotărăște să se răzbune pe Colonelul (Woody Harrelson), care a adunat acum, o armată masivă. Iar dacă vom privi cu atenţie trailerul final, este destul de greu să ţinem partea oamenilor, cel puțin cu informațiile pe care ni le-au furnizat imaginile promo pentru acest film. Cu toate acestea, avem sentimentul că vom fii împărţiţi în două şi vom avea simpatie față de ambele părți ale conflictului dintre om și maimuță. Vom găsi compasiune pentru oameni dacă vor eşua în misiunea lor finală, sau ne vom bucura pentru maimuțe dacă vor ieşi victorioase.

Indiferent de rezultatul final, filmul Planeta Maimuţelor: Războiul, trebuie privit ca o concluzie finală a unei francize fantastice. Iar dacă filmele anterioare, au avut un pas mai domol, acțiunea din filmul final al francizei, va demonstra că producţia cu numărul trei, prezintă un adevărat război şi multă acţiune specifică. Cu toate acestea, ne putem aştepta şi la alte surprize, exact aşa cum poveştile anterioare nu s-au încadrat în istoria clasică a francizei pe care o ştim noi. Şi trailerul final demonstrează că e plin de surprize, mai ales că vedem o fetiţă ce este luată sub protecţia lui Caesar și conflictul surprinzător din dialogul celor doi lideri.

În Războiul Pentru Planeta Maimuțelor, al treilea capitol al francizei blockbuster, Cezar și maimuțele sale, sunt forțate să intre într-un conflict mortal cu o armată de oameni condusă de un colonel nemilos. După ce maimuțele suferă pierderi inimaginabile, Cezar, se luptă cu instinctele sale mai întunecate și începe propria lui misiune mitică pentru a se răzbuna în felul său. Pe măsură ce călătoria îl aduce în cele din urmă față în față cu Colonelul, cei doi pornesc o înfruntare personală epică, care va determina soarta ambelor specii și viitorul planetei.
War For The Planet Of The Apes, mai are în distribuţie actori precum Steve Zahn, Amiah Miller, Karin Konoval, Judy Greer și Terry Notary. Planeta Maimuţelor: Războiul, ajunge în cinematografe pe 14 Iulie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.