The Mummy (2017)

Trailer Nou THE MUMMY: Eroul De Care Avem Nevoie Pentru A Învinge Un Monstru Este TOM CRUISE

Trailer Nou THE MUMMY: Eroul De Care Avem Nevoie Pentru A Învinge Un Monstru Este TOM CRUISE şi abilităţile sale dobândite din întâlnirea intensă cu Mumia.

În mai puţin de 3 săptămâni, se lansează în cinematografe o nouă versiune a filmului Mumia.
Tom Cruise
, este gata să oprească mumia ce vrea să-şi reverse puterile malefice asupra omenirii.
Dar pentru asta, el are nevoie de ceva mai mult decât dexteritatea lui de muritor. Actriţa Sofia Boutella, joacă rolul prinţesei antice ce este trezită brusc din somnul etern. Pentru a se răzbuna pe omenire, ea dezlănțuie teroarea adunată de secole, în lumea modernă. Deşi îngropată în condiții de siguranță într-un mormânt aflat adânc sub deșertul neiertător, o prinţesă antică (Sofia Boutella), al cărui destin a fost întrerupt pe nedrept, este trezită în zilele noastre, aducând cu ea toată reavoinţă adunată de milenii și frica ce sfidează înțelegerea umană. Din nisipurile zdrobitoare ale Orientului Mijlociu şi până în labirinturile ascunse din Londra modernă, Mumia, aduce cu ea o intensitate surprinzătoare și un echilibru de uimire și senzații intense în imaginația omeniri, un personaj fioros ce va deschide o nouă eră a zeilor și monștrilor.

Senzaţionalul Tom Cruise, ce luna viitoare împlineşte 55 de ani, este capul de afiş al acestei noi versiuni spectaculare a legendarei francize cinematografice Mumia, o legendă ce a fascinat zeci de culturi din întreaga lume. Incă de la începuturile civilizației, Mumia, a fost un subiect fascinant pentru omenire. Echipa de creație a noului film de acţiune aventură, The Mummy, este condusă de regizorul Alex Kurtzman şi de producătorul Chris Morgan, cei care au avut un rol în dezvoltarea unora din cele mai de succes francize din ultimii ani. Remake-ul The Mummy, este destinat să dea startul unei noi serii de filme cu monştrii, ce vor fi interconectate. Iar complotul interesant din The Mummy, ne face să fim mai interesaţi să vedem ce au cei de la Universal Pictures în minte pentru a lansa cu succes propriul lor univers cinematografic cu monştrii. Acest nou trailer, ne oferă câteva secvenţe interesante nemaivăzute până acum, și se pare că scoate în evidenţă partea adevărată de divertisment a filmului. În timp ce textul de pe ecran ne anunţă că acest film este începutul unui „univers întunecat”, se pare că regizorul Alex Kurtzman s-a concentrat în primul rând pe realizarea acestui film, mai degrabă decât pe crearea unui univers interconectat planificat de cei de la Universal.

Ceea ce este încurajator în acest trailer, este faptul că personajul lui Tom Cruise, pare să aibă ceva superputeri.
În fond, este nevoie de un monstru pentru a învinge un monstru.
Având în rolurile principale actori ca Tom Cruise, Sofia Boutella, Annabelle Wallis, Jake Johnson, Courtney B. Vance și Russell Crowe, noul film The Mummy, regizat de Alex Kurtzman, după un scenariu conceput de Jon Spaihts, David Koepp și Christopher McQuarrie, este de așteptat să ajungă în cinematografele 2D, 3D și IMAX 3D, pe 9 Iunie 2017.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.