TDFN_RO_Game_Of_Thrones_Trailer_Complet_Sezonul_7

Trailer Complet URZELA TRONURILOR SEZONUL 7: Vezi Primele Secvenţe Din Marele Război

Trailer Complet URZELA TRONURILOR SEZONUL 7: Vezi Primele Secvenţe Din Marele Război pentru ţinutul Westeros şi şansa de a stăpâni Tronul De Fier.

Premiera Sezonului 7 al serialului de succes Game Of Thrones se apropie vertiginos.
Şi după cum confirmă noul trailer, Marele Război a sosit. Din cauza lui, vor avea de suferit toate cele Șapte Regate. Lannisterii sunt în cel mai mare pericol, de vreme ce au fost şi sunt încă împovărați din toate părțile de celelalte fracțiuni puse pe război. Cu toate acestea, veți afla din noul trailer complet, că o amenințare din nord ar putea forța principalii pretendenţi la Tronul De Fier, să depășească ura ce datează de generații. Dar trebuie să ne aşteptăm ca asta să NU se întâmple imediat, şi probabil nu se va întâmpla în Sezonul 7. Daenerys Targaryen și dragonii ei, conduc horda de luptători Dothraki, în timp ce protectorul lui Cersei, Garda Împăratului și armata sa, se pregăteşte să apere Debarcaderul Regelui. Membri celorlalte familii, care încă mai trăiesc, nu stau nici ei cu mâna în sân şi se pregătesc pentru marele război care va stăpâni în totalitate următorul sezon.

Următoarea aventura în ţinutul Westeros, va fi foarte palpitantă, mai ales că aşteptăm să vedem modul în care personajele principale, Jon Snow, Daenerys și Cersei, ce au fost prezentate separat pe tot parcursul serialului, îşi vor construi strategiile în faţa ameninţării reale ce vine din Nord. Acestea sunt singurele personaje care au o şansă serioasă la Tronul De Fier, dacă facem abstracţie de Cersei, cea care deja îl deţine. Totuşi, suntem siguri că Cersei, va lupta crunt pentru a păstra tronul, mai ales că toți copiii ei şi duşmanii declaraţi sunt acum morți iar ea nu are nimic de pierdut. Finalul Sezonului 6, ne-a arăta că Cersei Lannister, stă neînfricată pe Tronul De Fier, în timp ce Jon Snow îşi consolidează puterea în Nord şi Daenerys navighează spre Westeros, cu armata ei vastă, alături de iscusitul strateg Tyrion Lannister și dragonii ei. Deci, ne aşteaptă un război în toată regulă, cu dragoni maturi care se îndreaptă direct spre continent, unde-i aşteaptă efectiv o furtună cu zăpadă şi un Jon Snow, care este pe cale să fie luat cu asalt de zombi de gheață. Credeţi cumva că se întrevede o alianţă puternică la orizont !?

Poster Urzeala Tronurilor Sezonul 7
Desigur, ne aşteaptă câteva confruntări majore în Urzeala Tronurilor Sezonul 7, serialul HBO ce va avea premiera pe data de 16 Iulie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.