TDFN_RO_Baywatch_Trailer_Nou_Dwayne_Johnson_Zac_Efron

Vezi Cinci Clipuri Amuzante Din Filmul BAYWATCH Şi Noul Trailer Cu Limită De Vârstă

Vezi Cinci Clipuri Amuzante Din Filmul BAYWATCH Şi Noul Trailer Cu Limită De Vârstă unde Dwayne Johnson se dezlănţuie asupra lui Zac Efron cu o tornadă de glume deocheate.

Dwayne Johnson şi Zac Efron sunt în centrul poveştii din filmul Baywatch, care a lansat până acum, cinci clipuri şi primul trailer cu limită de vârstă, plin de femei superbe, şi foarte, foarte mult umor.
Regizorul Seth Gordon (Horrible Bosses), ne va aduce pe marele ecran Baywatch, o readaptare a serialului TV popular din anii 90 cu acelaşi nume. Noul film Baywatch, face mici modificări faţă de serialul original şi aduce o savoare de comedie în povestea salvamarului din rolul principal, interpretat de data aceasta de Dwayne Johnson. În timp ce Paramount, a petrecut destul de mulţi ani în încercarea de a realiza acest film Baywatch, în cele din urmă totul a început să se mişte de abia când în distribuţie au apărut nume precum Dwayne Johnson şi Zac Efron. Dar mai presus de toate, cei de la Paramount, au stabilit în mod clar că Baywatch, va fi o comedie evaluată R. Şi suntem siguri că filmul va avea destul umor pentru a se evidenţia ca o producţie de sine stătătoare.
Dwayne Johnson şi Zac Efron, şi-au scos în evidenţă latura lor comică cu mai multe ocazii. Dar, suntem curioşi să vedem cum se va descurca Alexandra Daddarrio, care nu a mai avut până acuma asemenea roluri amuzante. Şi după cum veţi vedea în clipurile prezentate mai jos, Alexandra se descurcă destul de bine.

Din câte se pare, Dwayne Johnson este capul răutăţilor în Baywatch, salvamarul care pare că îşi ia rolul foarte în serios, dar care este pus întotdeauna pe soţii şi are replici acide. Zac Efron, este noul stagiar, un tip egoist şi încrezut, ce efectiv se ciocnește de replicile şi dispreţul personajul interpretat de Dwayne Johnson. Chimia dintre cele două personalităţi diferite, face ca ambele personaje să aibă la dispoziţie o mulțime de glume şi injurii unul pentru celălalt, umor ce lucrează cu grade diferite de succes. Există şi multe glume porcoase în noul trailer cu limită de vârstă, dar dacă e să scoată ceva în evidenţă, clipurile îl scot în faţă pe actorul Jon Bass, care are probabil cea mai hilară scenă în duş, dintr-o perspectivă comică. Iar dacă noul trailer nu este suficient pentru a genera destulă vâlvă, puteţi fi siguri că scenariul complet al comediei, scris de Damian Shannon și Mark Swift, va fi isteric. Activitatea criminală, pare o mare parte a intrigii, dar nu este punctul forte al filmului. Baywatch, optează mai mult pe umor, pe glume și gaguri de rutină, şi se pare că este exact ceea ce oamenii îşi doresc. Iar umorul, este doar o parte din ceea ce va face din filmul Baywatch, un hit surpriză.

În Baywatch, Dwayne Johnson joacă rolul lui Mitch Buchannon, un salvamar ce respectă legea şi regulile pazei de coastă. El trebuie să facă echipă cu un impetuos tânăr, Matt Brody, interpretat de Zac Efron. Kelly Rohrbach preia rolul iconic interpretat anterior de Pamela Anderson, iar Priyanka Chopra va fi personajul negativ al filmului. Ilfenesh Hadera, joacă rolul iubitei lui Mitch, pe care o cheamă Stephanie Holden. Baywatch, urmăreşte povestea lui Mitch Buchannon (Dwayne Johnson) şi al noului recrut trufaș Matt Brody (Zac Efron), în timp ce descoperă un complot criminal local ce amenință viitorul golfului.
În film mai joacă Priyanka Chopra, Kelly Rohrbach, Jon Bass, Hannibal Buress, și Rob Huebel.
Baywatch, ar trebui să ajungă în cinematografe din SUA pe 25 Mai 2017, iar în cinematografele din România, pe 2 Iunie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.