TDFN_RO_STAR_WARS_THE_LAST_JEDI

Noile Imagini Fantastice Din STAR WARS: THE LAST JEDI Dezvăluie Personaje Noi

Noile Imagini Fantastice Din STAR WARS: THE LAST JEDI Dezvăluie Personaje Noi şi personaje principale importante în intriga din Episodul 8.

Cel mai anticipat film de anul acesta rămâne încă Star Wars: The Last Jedi (Episodul 8), producţie ce a fost destul de zgârcită în materiale promoţionale până acum.
Cei de la Vanity Fair, au realizat o şedinţă foto cu principalele personaje ale filmului regizat de Rian Johnson (Looper), care este de aşteptat să apară în cinematografe la sfârşitul anului.
Imaginile fantastice prezentate de celebra revistă, dezvăluie identitatea unor personaje noi şi apelează la nostalgia publicului în ceea ce priveşte sentimentele tuturor în legătură cu dispariţia regretatei Carrie Fisher, pe care o vedem în aceste noi imagini. Ea apare alături de Mark Hammil şi împreună cu fiica ei Billie Lourd (Locotenentul Kaydel Connix).

Pe lângă noile personaje interpretate de Benicio Del Toro (DJ) şi Laura Dern (Viceamiralul Amilyn Holdo), vedem şi câteva personaje interesante din înalta societate, ce vor avea o influenţă majoră în intriga din Star Wars Episodul 8. Dar poate cele mai interesante imagini sunt cele cu Daisy Ridley în rolul războinicei din Rezistență, Rey și Mark Hamill, în rolul mentorului Luke Skywalker, la filmările din Irlanda, şi, cea cu Liderii Primul Ordin, generalul Hux, Kylo Ren, și Căpitanul Phasma, interpretați de Domhnall Gleeson, Adam Driver și Gwendoline Christie.
În următoarea imagine, o vedem din nou pe Carrie Fisher (Generalul Organa), pe Oscar Isaac (Poe Dameron), John Boyega (Finn) și Kelly Marie Tran (Rose Tico), alături de robotul BB-8.
John Boyega, Daisy Ridley, Oscar Isaac, Adam Driver, Lupita Nyong’o, Gwendoline Christie, Dohmnall Gleeson, Mark Hamill (Luke Skywalker), regretata Carrie Fisher, Anthony Daniels, și Andy Serkis, vor reveni fiecare la rolurile lor, fiind însoţiţi în ceastă aventură de noii veniţi Benicio Del Toro, Laura Dern, și Kelly Marie Tran.

Star Wars The Last Jedi Poster

Star Wars: The Last Jedi, este scris și regizat de Rian Johnson, produs de Kathleen Kennedy şi Ram Bergman şi îl are ca producători executivi pe J.J. Abrams, Jason McGatlin, și Tom Karnowski.
Star Wars: The Last Jedi, este programat pentru lansare pe 15 Decembrie 2017.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.