TDFN_RO_King_Arthur_Legend_Of_The_Sword_Clipuri

Vezi Nouă Clipuri Din Filmul KING ARTHUR: LEGEND OF THE SWORD

Vezi Nouă Clipuri Din Filmul KING ARTHUR: LEGEND OF THE SWORD şi află care este secretul băiatului de stradă ce ajunge rege al Camelotului.

King Arthur: Legenda Sabiei, este, după cum veţi putea vedea din clipurile noastre, cu totul altceva.
După asasinarea tatălui lui Arthur, unchiul său (Jude Law), este cel care va prelua conducerea regatului Camelot. Alungat din castel şi mult prea mic să-şi mai amintească ceva despre originile sale, Arthur, ajunge să crească departe de împărăţie, pe aleile întunecate ale oraşului Londinium. Însă în momentul în care acesta reuşeşte să scoată celebra sabie Excalibur din stancă, viaţa lui se schimbă radical şi este forţat să-şi accepte destinul şi să revendice coroana, indiferent dacă asta îi place sau nu. Cu acelaşi stil inconfundabil şi foarte dinamic pentru filmele de acţiune, talentatul regizor Guy Ritchie, aduce din 19 Mai pe marile ecrane aventura epică King Arthur: Legenda Sabiei.

King Arthur: Legenda Sabiei (2017) Charlie Hunnam
Actorul Charlie Hunnam deţine rolul principal, iar misiunea de a prezenta legenda sabiei Excalibur şi traiectoria lui Arthur de la copilăria de pe străzi, până la ocuparea tronului, a devenit o adevărată bucată de acţiune în mâna regizorului, care transformă povestea clasică, într-o producţie ce amestecă acţiunea cu magia.
Toate clipurile pe care le veţi vedea, apar în ordine cronologică, începând cu montajul ce arată că Arthur (Charlie Hunnam), creşte departe de regatul său.
Se termină cu un clip pe care probabil că ar trebui să îl eviţi, dacă nu vrei spoilere. Totuşi, nu este un spoiler major.

Având un scenariu conceput de Joby Harold, Guy Ritchie și Lionel Wigram, filmul mai are în distribuţie actori ca Astrid Berges-Frisbey, Eric Bana, Djimon Hounsou, şi Aidan Gillen.
King Arthur: Legend Of The Sword, va ajunge în cinematografe pe 19 Mai, 2017.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.