tdfn_ro_oats_studios_teaser_trailer_neill_blomkamp

Vezi Primul Trailer Pentru Filmul SF Independent Al Regizorului Neill Blomkamp

Vezi Primul Trailer Pentru Filmul SF Independent Al Regizorului Neill Blomkamp realizat în totalitate de compania de producție a regizorului.

Neill Blomkamp, ​​regizorul vizionar din spatele unor filme SF precum Districtul 9, Elysium și Chappie, a găsit o modalitate de a-și lansa ideile geniale pe ecrane mari și pe cele mici, fără a implica neapărat sistemul de studiouri de la Hollywood, uneori ponderat. Faceţi cunoştinţă cu Oats Studios, compania de producție indie a lui Neill Blomkamp, ​​care urmărește să creeze unele proprietăți unice, livrate către publicul interesat de viziunea lui, în cel mai mai modern mod posibil.

Obiectivul principal al regizorului, este de a lansa filme scurte gratuite pe YouTube oferind în același timp o versiune plătită a aceluiași film pe Steam, versiune plătită care ar include mai multe elemente precum conceptul artistic al filmului, modelele 3D, conținutul efectelor speciale şi alte aspecte ale unui film SF. Ideea, a fost concepută de-a lungul timpului, dar, regizorul Neill Blomkamp, a lansat doar recent primul teaser pentru Oats Studios: Volumul 1. Povestea filmului scurt, se potrivește chiar în totalitate cu creativitatea regizorului Blomkamp și acest teaser timpuriu, te determină să vrei să vezi mai mult. Doar, există şi o condiţie. Cu cât publicul vrea să vadă mai mult din conţinutul plătit, cu atât regizorul şi compania lui de producţie, vor oferii mai mult în viitor. Și dacă există suficientă cerere, am putea chiar ajunge să vedem aceste filme scurte, transformate în proiecte de lung metraj pentru marele ecran ca și producții realizate la Hollywood, cu drepturi depline.

Oat Studios Promo
Deocamdată, nu există confirmări oficiale, dar se pare că actori precum Sharlto Copley, Sigourney Weaver și Dakota Fanning, au fost implicați în această producție independentă a regizorului Neill Blomkamp.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.