Clipul Nou VALERIAN ŞI ORAŞUL CELOR O MIE DE PLANETE Explică Tranziția De La Pagini Pe Ecrane

Clipul Nou VALERIAN ŞI ORAŞUL CELOR O MIE DE PLANETE Explică Tranziția De La Pagini Pe Ecrane

Clipul Nou VALERIAN ŞI ORAŞUL CELOR O MIE DE PLANETE Explică Tranziția De La Pagini Pe Ecrane și ce ar trebui să știi despre eroii Valerian și Laureline.

Regizorul Luc Besson, ne explică câteva lucruri despre noua sa epopee SF.
Din punct de vedere cinic, este foarte ușor să te uiți la materialele promo pentru
Valerian Şi Orașul Celor O Mie De Planete, și să te gândești: „Filmul ăsta există doar pentru că Gardienii Galaxiei au avut un succes incontestabil”. Și da, există un calcul financiar ce se realizează înainte ca un studio să fie de acord să realizeze un mega-film SF ce implică multe efecte speciale. Mai ales când e vorba de un proiect atât de complex cum este Valerian, un proiect de suflet pentru regizorul Luc Besson. Este oarecum plăcut să vedem că în sfârșit regizorul a ajuns să îşi realizeze viziunea ce o are de când s-a îndrăgostit de benzi desenate originale, care sunt şi materialul sursă pentru acest film. În acest nou clip, Luc Besson, ne explică cum a ajuns el să fie un fan al benzi desenate originale, de ce a trebuit să aștepte atât de mult pentru a-şi expune pe marele ecran propria versiune și ce ar trebui să știi despre eroii Valerian și Laureline, în timp ce aceştia traversează planeta Alpha. Valerian Şi Orașul Celor O Mie De Planete, arată ca o producţie măreaţă și în acelaşi timp îndrăzneață, un film ce nu credem că va cuceri audienţa chiar de la început. Totuşi, vorbim aici de un film SF ce apelează doar la o anumită audienţă şi nu de un film Marvel, ce are în spate hoarde de fani, indiferent de ce segment vorbim.

Valerian (Dane DeHaan) și Laureline (Cara Delevingne), sunt doi agenți speciali ce lucrează pentru guvernul teritoriilor umane, care au sarcină dificilă de a menține ordinea în întregul Univers. Valerian, încearcă să aibă mai mult decât o relație profesională cu partenera sa şi aleargă ostentativ după ea cu diferite propuneri de romantism. Dar istoria ei vastă și valorile ei tradiționale, o fac pe Laureline, să-l refuze pe Valerian în mod continuu. În conformitate cu directiva primită de la Comandantul lor (Clive Owen), Valerian şi Laureline, se angajează într-o misiune misterioasă în orașul intergalactic Alpha, o metropolă în continuă expansiune ce are o populaţie de peste șaptesprezece milioane de suflete ce provin din mii de specii diferite, adunate din toate cele patru colțuri ale universului. În mega oraşul Alpha, toate rasele universului au decis că pot trăi în pace şi bunăstare, pentru a beneficia de talentele, tehnologia şi resursele vaste, pentru binele tuturor. Din păcate, nu toată lumea are aceleași obiective. Forțe obscure şi nevăzute, lucrează din umbră la un plan ce plasează rasa noastră în vecinătatea unui pericol nemaivăzut.

Clipul Nou VALERIAN ŞI ORAŞUL CELOR O MIE DE PLANETE Explică Tranziția De La Pagini Pe Ecrane
Având în distribuţie nume ca Cara Delevingne, Dane DeHaan, Rutger Hauer, Ethan Hawke, John Goodman, Clive Owen sau Rihanna, filmul sci-fi Valerian And The City Of A Thousand Planets, ajunge în cinematografe pe 21 Iulie 2017.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.