Faceți Cunoștință Cu BAD APE Într-un Clip Lung Din PLANETA MAIMUŢELOR 3: RĂZBOIUL

Faceți Cunoștință Cu BAD APE Într-un Clip Lung Din PLANETA MAIMUŢELOR 3: RĂZBOIUL

Faceți Cunoștință Cu BAD APE Într-un Clip Lung Din PLANETA MAIMUŢELOR 3: RĂZBOIUL ce prezintă situaţia actuală a conflictului final.

În mai puțin de o lună până, vom reveni în lumea maimutelor. O lume remodelată în mod dramatic, un loc ce ipotetic vorbind, ar putea deveni un posibil viitor. Suntem deja prinşi în mrejele intrigii din Planeta Maimuţelor: Războiul, iar noul clip al filmului, ne face să ne adâncim şi mai mult convingerea că al treilea film al francizei prequel, este fantastică. Acţiunea filmului are loc la câțiva ani după ce evenimentele din filmul anterior, evenimente ce au stimulat începerea unui război între oameni și maimuțe. Revigorarea francizei Planet Of The Apes, a început fantastic de bine cu Rise Of The Planet Of The Apes în 2011, acționând ca un deschizător de drumuri, şi în acelaşi timp ca o radieră, ce va şterge definitiv din memoria noastră, acel film mizerabil din 2001, al regizorului Tim Burton. În ciuda tuturor așteptărilor, continuarea Dawn Of The Planet Of The Apes, din 2014, a depășit în popularitate filmul predecesor, schimbându-și intriga asupra lui Caesar (Andy Serkis), în timp ce liderul primatelor, își apropia colegii, îndrumându-i spre o luptă împotriva oamenilor. Acum, Războiul dintre cele două specii dominante, este în plină desfăşurare şi după confruntarea finală, nu va exista pe Pământ, decât o singură specie.

Pe fundalul unui peisaj de iarnă, noul clip din Planeta Maimuţelor: Războiul, scoate în evidenţă o primată mai avansată, una care a studiat îndelung oamenii şi a învăţat limbajul nostru, la fel de bine ca şi Caesar. Faceţi cunoştinţă cu Bad Ape, primata interpretată de Steve Zahn. Un nou personaj ce este clar că nu este cea mai stabilă maimuță.
În Războiul Pentru Planeta Maimuțelor, al treilea capitol al francizei blockbuster, Cezar și maimuțele sale, sunt forțate să intre într-un conflict mortal cu o armată de oameni condusă de un colonel nemilos. După ce maimuțele suferă pierderi inimaginabile, Cezar, se luptă cu instinctele sale mai întunecate și începe propria lui misiune mitică pentru a se răzbuna în felul său. Pe măsură ce călătoria îl aduce în cele din urmă față în față cu Colonelul, cei doi pornesc o înfruntare personală epică, care va determina soarta ambelor specii și viitorul planetei.

War For The Planet Of The Apes Poster
War For The Planet Of The Apes, mai are în distribuţie actori precum Andy Serkis, Steve Zahn, Amiah Miller, Karin Konoval, Judy Greer și Terry Notary. Planeta Maimuţelor: Războiul, ajunge în cinematografe pe 14 Iulie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.