tdfn_ro_the_mummy_2017_tom_cruise_sofia_boutella_boxoffice_

Filmul MUMIA Devine Un Succes Internaţional Şi Un Eşec În SUA

Filmul MUMIA Devine Un Succes Internaţional Şi Un Eşec În SUA cu încasări slabe de casă şi venituri masive în China.

Cei de la Universal, se laudă astăzi cu faptul că filmul Mumia, a avut parte de cel mai bun weekend la încasările mondiale a unui film ce îl are în rolul principal pe actorul Tom Cruise, cu 174 milioane de dolari. În ciuda acestui fapt, văzând că filmul nu are succes în SUA, oficialii de la studio, au declarat că filmul a fost de fapt creat pentru publicul internaţional, nu pentru cel american. Este un start supărător pentru planul lor de a lansa acele filme din universul extins cu monștri, intitulat Dark Universe. Lansarea din SUA a filmului Mumia, se situează sub debutul tuturor filmelor clasice Mumia cu Brendan Fraser și chiar mai jos decât spinoff-ul The Scorpion King, în care a jucat Dwayne Johnson, care a încasat 36 de milioane de dolari în weekendul premierei. Încasările internaţionale ale filmului Mumia, au fost de fapt mai mari decât cele ale lui Wonder Woman de $ 125 milioane de dolari la debutul internaţional de săptămâna trecută. Cu câteva săptămâni în urmă, Disney a dat greș cu Pirații Din Caraibe 5, pe plan intern în SUA și a excelat în străinătate.

Mumia (2017) Sofia Boutella. Mumia (2017) Sofia Boutella.
Este un scenariu diferit cu The Mummy, deoarece nimeni nu se așteaptă ca filmul cu Tom Cruise, să încaseze 600 de milioane de dolari la nivel global, încasări spre care se îndreaptă Pirații Din Caraibe 5.
În timp ce ambele titluri au fost puse la punct de către critici, audiențele, au stat puţin mai bine pentru Piraţii Din Caraibe 5 și foarte rău pentru Mumia. Între timp, Piraţii Din Caraibe 5, se ridică la încasări de 600,2 milioane de dolari în întreaga lume și încă nu a avut premiera în Japonia, cea mai profitabilă piață a francizei.
De fapt, Tom Cruise și „The Mummy„, au fost ajutaţi de box-office-ul chinezesc cu încasări de weekend de 52 de milioane de dolari. Încasările din China, au fost semnificativ mai mari decât performanța slabă a filmului din America de Nord. Totuşi, odată cu încasările filmului Mumia, cei de la Universal, au depășit marcajul de 3 miliarde dolari la box office-ul global, cu peste 2 miliarde de dolari provenind din piaţa internațională.

Mumia (2017)


În acest weekend, filmul regizoarei Patty Jenkins, Wonder Woman, a rămas numărul unu în SUA, cu încasări de 57,1 milioane de dolari și a făcut acest lucru în timp ce concura cu un film ce îl are în rolul principal pe Tom Cruise, care a ieşit pe locul al doilea, cu aproximativ 32,2 milioane de dolari.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.