Filmul Spinoff TRANSFORMERS Despre BUMBLEBEE Are Acţiunea Plasată În Anii 80

Filmul Spinoff TRANSFORMERS Despre BUMBLEBEE Are Acţiunea Plasată În Anii 80

Filmul Spinoff TRANSFORMERS Despre BUMBLEBEE Are Acţiunea Plasată În Anii 80 şi va apela la o audiență mult mai tânără decât filmele anterioare.

Se confirmă un zvon vechi: primul film spinoff Transformers: Bumblebee, va avea acţiunea plasată în anii 1980.
Şi nu este un lucru întâmplător, fiindcă 1980, este exact anul în care seria animată originală a fost difuzată.
Regizorul Travis Knight (Kubo And The Two Strings), va conduce acest spinoff prequel, dar nu va fi la fel de ocupat ca și regizorul Michael Bay, care a condus în stil epic, toate filmele Transformers de până acum.
Actriţa Hailee Steinfeld (Edge Of Seventeen), este deocamdată, singurul nume aflat în distribuţia filmului.
Empire Magazine, a postat o listă cu filmele viitoare ale francizei Transformers, astfel confirmând că filmul cu Bumblebee, a fost stabilit să aibă acţiunea plasată undeva prin anii 1980. Filmul solo al lui Bumblebee, va avea mai puțini roboți și ar trebui să aibă un ton diferit mai ușor faţă de celelalte filme Transformers.

Filmul Spinoff TRANSFORMERS Despre BUMBLEBEE Are Acţiunea Plasată În Anii 80
Se pare că cei de la Paramount, vor încerca să apeleze la o audiență mai tânără. Umorul a fost întotdeauna un element puternic în filmele lui Michael Bay, astfel încât glumele nu au fost întotdeauna prietenoase cu copiii. Au mai existat o înjurătură sau două, astfel că cei de la Paramount, vor să realizeze un film curat, dedicat în totalitate copiilor. Seria Transformers și filmul Bumblebee, ar putea folosi o abordare nouă, mai ușoară, mai elegantă și mai subtilă. Regizorul Michael Bay, este puternic implicat în realizarea acestui spinoff prequel despre Bumblebee, care va spune povestea unei adolescente ce deține și un loc de muncă ca mecanic, după orele de școală. Ideea primului film cu un băiat și mașina lui, a pus bazele primelor producţii Transformers și s-a simțit ca un apel invers la filmele din anii ’80.  CEO-ul companiei Laika și regizorul lui Kubo And The Two Strings, se va afla în spatele camerei de filmare pentru primul spinoff Transformers al celor de la Paramount.

Transformers: The Last Knight: BUMBLEBEE VS OPTIMUS
Cel mai recent film al francizei, ce se intitulează Transformers: The Last Knight, spulberă miturile de bază ale francizei Transformers, și redefinește ce înseamnă să fii un erou. Oameni și transformerii, sunt în război, iar Optimus Prime, este dispărut. Cheia salvării viitoare, stă în istoria ascunsă a Transformerilor pe Pământ. Salvarea lumii noastre cade pe umerii unei alianțe improbabile: Cade Yeager (Mark Wahlberg), Bondar, lordul englez (Sir Anthony Hopkins) şi un profesor de la Oxford (Laura Haddock).
Transformers: The Last Knight, ajunge în cinematografe pe 23 Iunie 2017.

Filmul solo despre Bumblebee, este unul dintre cele 14 filme Transformers aflate în curs de dezvoltare şi va ajunge în cinematografe pe 8 Iunie 2018.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.