TDFN_RO_Wonder_Woman_Record_La_Incasari

Filmul WONDER WOMAN A Făcut Istorie Cu Încasările De La Boxoffice-ul De Weekend

Filmul WONDER WOMAN A Făcut Istorie Cu Încasările De La Boxoffice-ul De Weekend devenind cel mai bun film din Universul Cinematic DC, şi cel mai bun film regizat de o femeie.

După 75 de ani de la prima apariţie a puternicului personaj feminin din Universul DC, lumea întreagă, a văzut o adaptare cinematografică proprie pentru povestea prinţesei Diana. Un film ce pune accentul pe originea personajului Wonder Woman, pe trecutul ei ca şi războinică și lider, două din calitățile care au evidenţiat întotdeauna acest fantastic personaj feminin. Ecranizarea Wonder Woman, regizată de Patty Jenkins, a câștigat în mod covârșitor inimile fanilor, dar şi încasările de weekend la boxoffice. Filmul a stabilit şi un nou record pentru cela mai mari încasări ale unui regizor de sex feminin. Cu încasări estimate la sfârșit de săptămână de peste 100,5 milioane de dolari și o posibilă totalitate globală de peste 200 de milioane de dolari, Wonder Woman, deține acum cel mai înalt rang la boxoffice al unui film regizat de o femeie, până în prezent.

Filmul Wonder Woman, a fost inclus şi într-un rating de notă A în Cinemascorul criticilor, primind astfel o tonă de note pozitive din partea tuturor . Iar dacă puterea cinematografică şi carisma lui Tom Cruise, nu vor fi suficiente pentru a aduce audiența în cinematografe pentru filmul Mumia, ce va avea premiera weekend-ul viitor, probabil că Wonder Woman, va rămâne în topul box-office-ului. Spre deosebire de aproape toți ceilalți regizori, Patty Jenkins, a câştigat deja un Oscar cu filmul Monster, care a fost şi debutul ei regizoral. Astfel, Wonder Woman, este doar a doua ei lucrare majoră după ani de regie în televiziune. Iar unul dintre cele mai remarcabile lucruri despre film, este încrederea care o emană această peliculă, cu fiecare cadru regizat impecabil, sugerând o viziune clară și unificată în mintea ei de regizor începător. Succesul financiar al filmului, ar trebui să determine toate studiourile majore să găsească o regizoare cu viziunea lui Patty Jenkins, mai ales atunci când vine vorba de Universul Cinematic DC.
Wonder Woman, este acum cel mai bun film din acest univers DC Comics, întrecând producţii precum Batman V Superman, Man Of Steel sau Suicide Squad, surclasând astfel, orice ecranizare venită din domeniul benzilor desenate ale celor de la DC.

Filmul WONDER WOMAN A Făcut Istorie Cu Încasările De La Boxoffice

Wonder Woman, a avut premiera în cinematografele Româneşti, pe 2 Iunie și are în distribuţie actori ca Gal Gadot, Chris Pine, Connie Nielsen, Robin Wright, David Thewlis, Danny Huston, Elena Anaya, Ewen Bremner și Saïd Taghmaoui.

 

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.