În Filmul Spinoff DARK PHOENIX, Revine Toată Distribuţia Din X-Men: Apocalipsa

În Filmul Spinoff DARK PHOENIX, Revine Toată Distribuţia Din X-Men: Apocalypse

În Filmul Spinoff DARK PHOENIX, Revine Toată Distribuţia Din X-Men: Apocalypse ce va fi regizat de scenaristul Simon Kinberg.

Varianta tânără a lui Jean Gray, din X-Men Apocalipsa, revine în centrul atenţiei următorului film X-Men, unde se va transforma în Dark Phoenix.
În timp ce filmele spinoff din franciza X-Men, Deadpool 2 și New Mutants, au dezvăluit lent detalii noi despre distribuţia lor, totul a fost destul de liniștit pentru filmul Dark Phoenix, următorul film din principala sagă X-Men. În timp ce filmările ar trebui să înceapă în această vară, până acum, nu am știut cine va juca sau cine va regiza filmul. Acum se pare că toate elementele se îmbină perfect pentru Dark Phoenix. Simon Kinberg, este oficial stabilit să-și regizeze propriul scenariu, alături de majoritatea actorilor principali din X-Men: Apocalipsa. Adică Jennifer Lawrence (Mystique), Michael Fassbender (Magneto), James McAvoy (Profesorul X), Nicholas Hoult (Beast), Alexandra Shipp (Storm), Sophie Turner (Jean Gray), Tye Sheridan (Cyclops), Kodi Smit-McPhee (Nightcrawler)  și Evan Peters (Quicksilver). Filmările pentru Dark Phoenix, se vor desfăşura în Montreal.

Pentru cei care încă nu cunosc povestea lui Dark Phoenix din benzile desenate, ea o implică pe Jean Gray, ale cărui puteri se amplifică serios atunci când intră în contact cu o entitate cosmică cunoscută sub numele de Phoenix. În cele din urmă, îi preia complet personalitatea, transformând-o în „Phoenixul Întunecat”, personajul pe care echipa X-Men, trebuie să îl învingă. Totuşi, se pare că filmul Dark Phoenix, va merge într-o direcție diferită, deși una care ar trebui să fie familiară fanilor de benzi desenate. Jessica Chastain, este în negocieri pentru a juca rolul personajului negativ Lilandra , împărăteasa unui imperiu extraterestru numit Shi’ar, care va conduce încercarea de a închide și de a executa proiectul Dark Phoenix, astfel provocând un conflict major cu X-Men.
Încă nu suntem siguri că este de bun augur revenirea tuturor actorilor din X-Men: Apocalypse, dar suntem siguri că cei de la Fox, au dat o căruţă de bani pentru Jeniffer Lawrence, Michael Fassbender, James McAvoy și Nicholas Hoult, ale cărui contracte au expirat după Apocalypse.

Filmul Dark Phoenix, este programat să ajungă în cinematografe pe 2 Noiembrie 2018.
Dar până atunci, se mai pot schimba multe.

 

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.